tak ja sem prekopiruju svou zkusenost z jineho klubu, treba to nekoho inspiruje k vyzkouseni tibi krystalu ,)
mela jsem chronicky infekce, asi dva roky, tak jednou za 2 mesice. zlitala jsem vsechny mozny urologie po Praze (vinohradskou, krc, bulovku, nakonec jsem zakotvila na karlove na uro klinice - tam mi prisli nejlepsi, udelali mi tam testy, ktery mi jinde neudelali). nicmene nikdy nic nezjistili. akorat pri cystoskopii jakous plisen ci co v mocaku, preleceno (tusim Urovaxom). plus par krystalu v ledvinach, nic zvlastniho. a ja mela kazdejch par tydnu akutni zanet, krev v moci, ATB. vetsinou po sexu, nebo poziti vetsiho mnozstvi alkoholu (i kdyz jsem se snazila to prokladat kvanty vody). nakonec lekar rekl, ze za to muze asi nejake prekrveni te oblasti pri sexu, i kdyz ten mechanismus vzniku jsem uplne nepochopila.
vyzkousela jsem taky kdeco, muj pitny rezim je vice nez prikladny. pak to prestalo stejne rychle, jak se to objevilo. od lonskyho cervence jsem zanet nemela, jen to obcas trochu citim (mam zvlastni pocity v oblasti mocove trubice, ci spise usti mocove trubice - treba po tom alkoholu). pokud neco takoveho citim, vezmu si Furantoin Retard, kterej se prave uziva preventivne. ale v posledni dobe uz ani moc ne....
no a mozna neni nahoda, ze jsem v te dobe, kdy to prestalo, dosud, zacala pripravovat a pit napoj z tibi krystalu. vyroba velmi jednoducha, porizovaci naklady v radech desetikorun. vic info tady
http://www.fisar.net/tibi/ (krystaly si muzete nechat poslat od nekoho, kdo je nabizi v inzerci)