• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    PSYCHEE: ten Furantoin Retard je volně prodejný nebo napředpis?

Také s tímhle mám letité chronické problémy: asi ve dvou třetinách případů to bylo po sexu ve spojitosti s alkoholem, po nastuzení jen jednou. Ve třetině případů nejsem schopná vypozorovat souvislost (piju dost, v teple jsem, hygošku mám dobrou, erotika ani alkohol nebyly)...
    Doktoři to řeší chemoterapeutikama, který mi i přes braní lactobacilů vždy rozhasí okolní orgány takže se pak vždycky léčím i se záněty na gynekologii. Někde na netu jsem četla, že záněty se mohou takhle přenášet, takže když máte záněty zubů či kloubů, ciož je můj případ, hrozí i častější záněty na močových a gynekologických cestách. Obvodní lékařka mě s tím pravidelně posílá na gynekologii, gynekoložka odmítá problémy močových cest řešit. Vzhledem k tomu, že se to rozjede během hodiny do stavu, kdy bolestí vidím černobíle, neopoutím bez algifenu a chemoterapeutik prahu. Braní brusinek a čaje sice aplikuju, ale efektu jsem si nevšimla.
    Psychologické vysvětlení nevylučuju, ale je těžké přijít na to, co je tím spouštěčem. Většina chytrých sdvépomocných knížek píše, že to souvisí s odporem, vinou a nechutí přijmou své tělo jako celek, odpor k sexu a vlastním genitáliím. U někoho to snad platí, ale u mně ne.
    Je to vleklé, chronické, vyčerpávající a když jsem zdravá, chuť na erotiku to snižuje taky, protože při představě jaké utrpení top může způsobit bych si to skoro odpustila....
    Poslední tři měsíce chodím na akupunkturu. Těžko soudit jestli to pomohlo, ale co jsem tem začla chodit tak jsem zánět močových cest neměla. Zánět dělohy ano. Ale i kdyby to jen placebo, tak budu šťastná za cokoli, co pomůže. Protože konvenční léčba a rady západní medicíny umí pomoci s konkrétním zánětem, ale nedovedou zabránit tomu vracení problémů...
    KYO
    KYO --- ---
    SSAMIAD: vysetrovali ti i ledviny? me totiz projizdeli ultrazvukem i ledviny kvuli moznosti ledvinoveho kamene, ktery ti muze zpusobovat zanety a bolesti.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    SSAMIAD: Já to měla někdy v únoru. Neprojevil se mi klasickej zánět, ale nejdřív jsemměla tak týden tenhle tlak, nakonec zánět a zase ledviny. A u mně to bylo kvůli špatnému psychickému stavu.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    nemáte někdo podobnej problém s tim tlakem, jakoby namoženejma svalama kolem močáku? dlouhodobě
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    RANDOM_NIGHT: no to vubec, tohle neni problem s močákem, mam to už 3 měsíce, problemy s močením nemam, ale jakobych měla kolem močáku strašně namoženy svaly, ktery mi povzbuzují pocit na močení
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    RANDOM_NIGHT: aha, to je divny...proč mi to zas začlo, když ho stale beru
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    SSAMIAD: a ty maš tyhle problemy taky?
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    RANDOM_NIGHT: no jako!!! mně to zase začlo!! 4 dny dobry a zase dnes furt děsnej tlak!! pročč?? :(((( ja už myslela, že mam klid
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    tak hlasim, že na ten tlak v močovým měchýři mi pomohl téměř za dva dny lék SPASMED 15, nechápu, že mi ho nedali dříve, zbytečně jsem celé dva měsíce byla uplně vyřízená a měla zkažené celé léto :(
    BRANA
    BRANA --- ---
    presne tak MADELEINE!

PASTEL a ty jsi slepa a hlucha krome toho, takhle se nikdy nevylecis
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: to je mozny... das mi ho pls? :)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: Ale ona Tě pošle do háje.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: a das mi ten kontakt pls? :) za zeptani nic nedam
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    PASTEL: Každému co jeho jest, že?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: Bohužel, tahle už neordinuje pro nové pacienty, má moc lidí a nestíhá to. Už to u ní zkoušela kamarádka.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MISSHA: ano, chlamydie nehgativní, dali mi ted lek spasmed, aby me to tolik nedráždilo, ale jinak diagnoza přesná: psychika
    KFF
    KFF --- ---
    Mne na rozehnani zanetu mocaku zabrala nekolikrat zminovana brusinkva stava, ale musi to byt fakt cisty koncentrat (sehnatelny zejmena v biopotravinach), zadny doslazovany sirup. Vypila jsem tak pul litru, mela uplne stahlou pusu, bylo mi z te trpkosti docela blbe, ale zabralo to, porad lepsi, nez se cpat ofloxinem a spol., i kdyz - pokud se to rozjede, asi nic jineho nezabre.
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    tak ja sem prekopiruju svou zkusenost z jineho klubu, treba to nekoho inspiruje k vyzkouseni tibi krystalu ,)

mela jsem chronicky infekce, asi dva roky, tak jednou za 2 mesice. zlitala jsem vsechny mozny urologie po Praze (vinohradskou, krc, bulovku, nakonec jsem zakotvila na karlove na uro klinice - tam mi prisli nejlepsi, udelali mi tam testy, ktery mi jinde neudelali). nicmene nikdy nic nezjistili. akorat pri cystoskopii jakous plisen ci co v mocaku, preleceno (tusim Urovaxom). plus par krystalu v ledvinach, nic zvlastniho. a ja mela kazdejch par tydnu akutni zanet, krev v moci, ATB. vetsinou po sexu, nebo poziti vetsiho mnozstvi alkoholu (i kdyz jsem se snazila to prokladat kvanty vody). nakonec lekar rekl, ze za to muze asi nejake prekrveni te oblasti pri sexu, i kdyz ten mechanismus vzniku jsem uplne nepochopila.
    vyzkousela jsem taky kdeco, muj pitny rezim je vice nez prikladny. pak to prestalo stejne rychle, jak se to objevilo. od lonskyho cervence jsem zanet nemela, jen to obcas trochu citim (mam zvlastni pocity v oblasti mocove trubice, ci spise usti mocove trubice - treba po tom alkoholu). pokud neco takoveho citim, vezmu si Furantoin Retard, kterej se prave uziva preventivne. ale v posledni dobe uz ani moc ne....

no a mozna neni nahoda, ze jsem v te dobe, kdy to prestalo, dosud, zacala pripravovat a pit napoj z tibi krystalu. vyroba velmi jednoducha, porizovaci naklady v radech desetikorun. vic info tady http://www.fisar.net/tibi/ (krystaly si muzete nechat poslat od nekoho, kdo je nabizi v inzerci)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: mela by jsi kontakt na tu doktorku?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PASTEL: toto je kvalitní názor :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam