• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    příčiny, léčba, životní styl, rady a diskuze

Jak nejčastěji řešíte problémy s močovým měchýřem?

26 hlasy od 20 respondentů

rozbalit záhlaví
      BONIE
      BONIE --- ---
      MADELEINE: no to rozhodně.. mimo to doporočuju i akupunkturu.. já jsem objevila jednohu skvělého pána, který to umí a z výsledků jsem více než nadšená.. myslím tak všeobecně, ne jen tyto problemy
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      BONIE: .. ha, geniální ti výchoďané :o)

SSAMIAD: .. tak mně se to asi vystřídalo naopak. Díky Bohu. Na žaludek je nejlepší nastrouhaný zázvor s bio medem, lžička před jídlem.
      BONIE
      BONIE --- ---
      MADELEINE: ne, čínská medicína na to přišla .)
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      MADELEINE: období žaludku sem měla mezi 15-20rokem, pak to uplně odeznělo a vystřídal to močák
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      SSAMIAD: Máš pocit, že Ti na psychiatrii pomohou? Já mám někdy nervy z něčeho /začně se to u mne poslední dobou projevovat hlavně přes žaludek/, o čem ani nevím, že by mohlo být příčinou nervů.
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      jojo, ale pořád se s tim nemužu smířit, že bych tam měla jít, jelikož mam pocit, že jediny psych.problemy mam z močáku
      MIDORI
      MIDORI --- ---
      SSAMIAD: to uz ti tady nekdo radil driv, nebo se pletu?
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      tak dneska mi urolog řekl, že si mam dojít na psychiatrii :D jako asi to udělam, nebot mam prý jak ukazkovou moč, krev tak i močový měchýř...jdu příští týden do centra čísnký mediciny, tak uvidíme
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      BONIE: .. na to jsi přišla náhodou?
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      nevíte po jaké době tak zabírají leky na hyperaktiv.močák? už beru tyden a nic
      BONIE
      BONIE --- ---
      chtěla bych se jen podělit se zjištěním, že skvělé učinky má skořice.. smíchat lžičku s vlažnou vodou (popř. s medem) a pít.. zabralo mi to velmi rychle! (+ teda k tomu pít hodně čisté vody)
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      máte někdo zkušenosti s lékem VESICARE?
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      .. zas*aná chemie .. sorry.
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      ELGEMA: sucho v puse sem měla po spasmedu, ale ten mi nepomáhá, ta patnáctka, za jak dlouho ti to zabralo? a jak dlouho se tě to častý močení drželo?taky si z toho byla uplně vyřízena a vyčerpana?
      ELGEMA
      ELGEMA --- ---
      SSAMIAD: brala jsem dithropan na hyperaktivní močák v kombinaci s furantoinem na neustálé záněty a po jednom jsem měla sucho v puse a po druhém jsem zvracela:D Ale tím tě nechci strašit. To sucho v puse po nějakém čase zmizelo a už to bylo v pohodě.
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      SSAMIAD: určitě to zkus, objednali mě ze dne na den a jde to celkem rychle všechno!
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      MIDORI: dnes sem tam začala léčbu
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      kdyby měl někdo podobnou diagnozu HMM, at mi prosím napíše do pošty, děkuji
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      jen mě trochu vyděsil a řikal, že ty léky na hyperakt.močák maji dost nežádoucích učinku, nevíte jakých?
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      tak jsem dnes byla ve speci.urolog.centru na Bojišti v Praze a mudr říkal, že mám příznaky hyperaktivního močáku, dostala sem deník a mam si do něj psat, kolik jsem toho vypila a kolik vyčurala za jakou dobu, v pondělí to tam odnesu a podle toho mi pak snad určí medikaci, ach jo, už aby se to vyřešilo!
      MADELEINE
      MADELEINE --- ---
      PSYCHEE: .. já nechci vypadat jako chytrá, fakt ne :o( a nechci vám do toho furt povídat, :o( .. ale mluvím prostě na základě toho, co jsem zažila.
      Myslela jsem, že je to indiviuální v tom smyslu, že na každého něco jiného. Někdo chytně zánět rychleji po prostydnutí, někdo rychleji, když na tom není dobře po psychické stránce, někomu alkohol zas až tak nevadí, někomu stačí trocha /viz Kateřina/ .. chce to věci vychytat a dávat si prostě pozor.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam