CORDELL: sorry, tvoje vyjadrovani uplne nestiham, ale zkusim nak odpovedet :) zadny prasky neberu ani nechci, i ostatni z krouzku je opustili. my jsme ve skupine jen tri (co zbyli z peti puvodnich, zbylym to nesedlo). U vsech trech pozoruju nejaky pokroky, kterejch by imho sami nedosahli. A poslouchani jejich zkusenosti mi taky pomaha, pac lecktery problemy mame stejny. Takze si i behem mluveni jinych casto neco uvedomim. Cas vzdycky vyjde na kazdyho, asi jak uz jsme jen tri. Je pro me dulezity, ze nekam "chodim hlasit" zamery a vysledky svyho snazeni, motivuje me to. A ta skupina me podrzela i v krizovejsich obdobich - tam jsem ocenila, ze pak nemam potreba blit kazdou sracku na nejblizsi doma, vykecam se jinde. Podrzeli jsme se vickrat navzajem, treba nekdo volal druhymu kazdej den v urcitou dobu, aby uz vypadnul z prace nebo jsme se domluvili na navsteve u nekoho, aby mel motivaci dokoncit velkej uklid. Meditace teda nedelame z kazetaku, ale "zive" vedeny. Pomohly mi, pac to byly prvni meditace, u kterejch jsem vydrzela. Skoda, ze to nepomaha kazdymu.
Jo a platim za to jeste vic nez tech 200/105 minut a nelituju. Jsem ale zvykla investovat do svyho zdravi a dusevniho klidu klidne i vic.