se synem jsme ještě nikde nebyli, ale ve školce říkali, že jim přijde spíš že má něco z autismu, otázka, zda každej nemá něco :)
nemá rád změny, když nví, co bude, třeba i brečí na wc pul hodiny - to by nemuselo bejt dobrý ve škole.. pak pořád přerovnává hračky a uklízí i stolek s věcma na kreslení, i když mu říkaj, at to nedělá. Dále opravuje další, když maj něco špatně.
Byli jsme teď u lékařky kuli škole, pujde do první, říkala, že soustředit se dokáže perfektně a že je chytrej.
Problém nastává, když něco není tak, jak si představuje. A na ADHD jim nepřijde.
Jinak já si asi taky někam skočím, i když si myslím, že jako já to má dost lidí. Mám pořád na všechno málo času (děti, malej byznys, tvoření atp.), když ho mám, tak neím, s čím mám začít a přeskakuju od jednoho k druhýmu, do toho mám strach, že se dítě vzbudí a mám po ptákách. Taky mám načatejch hodně věcí najednou, nejen jako výrobky, ale třeba i uklid toho a onoho, z toho roste přítel, ale ja to přece nebudu dělat jak cche on, když mi to způsobuje takovou vnitřní bolest :) taky mu necpu, ať to dělá jako já.
Tak nevim, je todle třeba příznak něčeho? Jinak uklidit si už umím :))) a nemám ale moc ráda takový ty nařízení,formuláře a podobný opičiny. Díky!