• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    NEXEN
    NEXEN --- ---
    POZITRON: minulý rok jsem nehulil tak čtrnáct dní. s více méně depres stavy a mánie ve společnosti, zbystřené odpovědi a velmi vykonstruované pointy. teď tak 1,5 průměr brko/sklíčko jednou týdně, a někdy třeba víkend a pak 14dni ne, zjistil jsem, že mi to ubližuje a neumím se uvolnit, právě proto mne baví, jak mi to zapaluje načisto. dříve jsem hulil, abych byl (rádoby) bystřejší a teď jsem bystrý a nemelu sračky, když nehulím. přestal jsem zneužívat a začal jsem užívat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NEXEN: jestli si umis dat obcas brko, aniz by sis najednou uvedomil, ze uz nekolik mesicu hulis 4 brka denne, tak te uprimne obdivuju a zavidim ti.
    NEXEN
    NEXEN --- ---
    POZITRON: ty mi mluvíš z duše, tohle říkám své ženě, ať mi řekne, když mám nepříjemné kecy, moje komunikace je podobným stylem. na vše mám odpověď. ne vždy příjemnou, mám rychlejší pusu než hlavu a nedomýšlím důsledky, schovávám to za upřímnost... nejsem zlý, ale na nic si nehraju, takže ta upřímnost není úplně od věci :-)
    NEXEN
    NEXEN --- ---
    PALEONTOLOG: hlásím se na prvního adepta. to bude ples příšer, v dobrém. vidět sebe xkrat, to mám dojem, že se nikdo nedostane pořádně ke slovu, všichni toho máme hodně co říct
    jinak mám point: dav si občas brko, teď už občas, loni jsem se bál usínat bez, strasaci, velmi mnoho, teď jsem to dost omezil a vždycky se na sobě strašně mastim od třetího dne, kdy nehulím, mám na sobě vypozorované chování, zm se dost, dost se pozoruji, má to někdo obdobně? děkuji
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: no hazet vecma mela ve zvyku ex, ale te se afekt drzel jako hovno kosile az do druhyho mesice
    Myslim ty prechody mezi nervama a klidem maji takhle kratky spis ti s adhd
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    hůstý, to je jak z filmu :) teda pardon.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PALEONTOLOG: je fajn videt, ze to ma nekdo stejne, to neni zadny lezeni do zadku. treba kdyz jsem vytocena uz opravdu hodne, tak nemam problem vzit hrnek a trisknout s nim o zem, proste se v tu chvili neovladnu, ale za par vterin uz jsem zas zcela klidna. a nestava se to nijak casto, aby bylo jasno. myslim to rozbijeni nadobi. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Pravda, po strattere se mi to dost zlepsilo, ale stale se to vraci jak bumerang
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: Jj, ja ti teda jako nelezu do zadku, abys vedela, s tim, ze jako vim o csm pises. Ja to takhle mam celej zivot a nekdy me to trapi vic a nekdy min. Ale jak rikam, dulezity je to proste prijmout jak to je. Mel jsem jednu ezo kamosku, a ta, kdyz clovek nepusobil harmonicky, vzdycky chtela neco zlepsovat. Ani ne maskovat, jen ladit, tunit a zdokonalovat. A ja ji rekl, ze je mi lito, ze s timhle nehnu hako jsem s timhle problemem nikdy nehnul a ze ja jsem s tim ok, ze musi moji realitu prijmout ona :) docela cumela. A to jsem nevedel, ze mam adehade, jen jsem se znal a vedel, ze pres tyhle obtize vlak dal nejede...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PALEONTOLOG: "casto prejdu z afektu do klidu behem jedny vety". no tak tohleto podepisuju do posledniho pismene! mozna si to necham vytetovat na celo, pripadne by nebylo od veci to aspon nosit na cedulce na krku... :) impulzivita level PRO. neco me nasere, ale za 10 vterin uz o tom nevim. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: to jsou tyhlety ezo pravdy, kterak staci, ze je clovek sam se sebou spokojenej. Vic nic.
    A ja vim, casto preju z afektu do klidu behem jedny vety a je to holt nestastnej projev tyhle nemoci, ale co uz. Kdyz se beru takovej, tak se priste aspon nemusim tolik nutit neco zbleptnout, ono se 'stejne hovno stane' :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAJKA: od vcerejska musim myslet na to, co napsal paleontolog, potoze jako jestli nastane okamzik, kdy se zacnu vyjadrovat jako muj tata (zatim jsem imho tak na 25%), kterej stejne jako ten jeho nerekne normalne nic, tak si asi radsi vyriznu jazyk, protoze tohle teda ne. :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    POZITRON: hele a proc poslouchas naky dementove co ti neco pisou do posty? Me by mou retardovanou ikonku vcely s rozlitou žlutou barvou kolem voka nikdy nikdo nevzal. Kašli na lidi, lidi maj trable a aby je nemuseli resit, resej radši ty, co viděj v tobě. Hej my si tady aspon svý trable umíme přiznat a sebereflexe máme kopec. Dobře my!
    A Ano, to, že na lidi působím sem tam dost arogantně a že mám já tu jedinou svatou pravdu (ač to tak vůbec nemyslím!) jsem narážela často, bohužel ne na nyxu, ale v realitě. Říkali mi to lidi, kterým na mě záleží a naopak. A musím uznat, že měli pravdu. Pracuju na tom už dlouho a stejně mi to občas ujede. A přitom přísahám, že to tak nemyslím, ale prostě jsem po mamině zdědila chvílema nesnesitenej smart-ass styl vyjadřování. Seš v cajku, stejně jako hodně lidí tady. Protože se nad sebou zamejšlíte, snažíte se posouvat a vůbec. Kurnik. Na to se shodit si fakt vystačíme sami, nepotřebujem na to ještě naky chyrolíny tady na nyxu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: To by me zajimali, coze to je za angazovani mamrdi :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANICASE: tady slo o to, kdyz ti nekdo pise do posty, ze se mas rozvest se svym manzelem (jj, az tak), protoze jsi si na nej stezovala na nyxu v klubu co vas sere, bez ohledu na to, ze to bylo pro predstavu takovy provineni, jako ze se v kuchyni valely na zemi ponozky. proste nevyzadany poucovani v poste a to jeste docela hrubym a nevybiravym zpusobem. opakovane. uz se k tomu ale vracet nebudu, nepatri to sem. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALKYRA: ok :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    pardon, smazala jsem to. :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    POZITRON: tak na tohle se úplně vybodni, nebo se z toho zblázníš. Tomu se nevyhneš.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALKYRA: ano, taky tak. normalne se mi i stalo a ne jednou, ze me nekdo po letech konfrontoval s necim, co jsem kdysi rekla, nemyslela to vazne a byla presvedcena, ze si snad nikdo ani nemuze myslet, ze to bylo vazne. no a to byl teda velkej omyl. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: vidis to, kdo by to rekl. Clovek ma pak socialni fobii, aby se neprojevoval stejne a nebylo mu trapne za fotra a jeste za sebe :D
    No imho ma adhd taky, tak to beru trohu s rezervou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam