KOLLUCHA: muzu se zeptat, proc to s tou maturitou nakonec pak nedopadlo, kdyz do vyssich rocniku slo vse jak na dratkach? stredni jsem delala na dvakrat, jestli te to trochu uklidni.
blazinec nahodou uzasnej zazitek, vrele doporucuju, vubec se mi nechtelo domu, to myslim vazne. :) skveli lidi, skvely program, cely den se neco delo, skvela atmosfera. je blby zrovna tomuhle delat reklamu, ale povaz, rano rozcvicka, pak "komunita", kde se probralo, co se bude ten den dit, pak snidane, pak nejaky aktivity, treba cviceni v telocvicne na micich, pak dilna, kde jsme neco vyrabeli, nebo kreslili, pak obed, odpo treba skupinova terapie, pak spolecna prochazka, vecere, pak zase komunita, kde si sdelujete pocity z toho dne a volny program. ja jsem treba hrala s chlapama karty, nebo jsme se vykecavali v kurarne, kde teda ale byla kamera. v prubehu dne si te dle potreby obcas vezme psychiatr nebo psycholog na nejaky vysetreni, kterych ti tam udelaj za tu dobu opravdu hodne, takze ses proklepnuta od hlavy az k pate. a treba jsme taky byli na vystave retro v tancicim dome. povidam, hned bych tam sla zas! :) kdyby si clovek mohl sam rict, no. :/