Jeseník je dokonale boží. Jeseník mimo sezónu byla moje nejlepší dovolená v životě. Dá se celý den chodit přírodou a mimo zastávek na občerstvení tam potkám spíš srnku než člověka. Rejvíz je naprostý zen.
Jak to teda mají s lázněma a procedurama nevím. Podle mě je to tam tak boží, že jsou nějaké procedury úplně navíc.
SRNECEK: jestli jako OSVČ nemáš rezervu na 3 měsíce, spíš ale půl roku, máš problém. Měl bys na vytvoření takové rezervy zapracovat, jinak ti nějaký závažnější životní kotrmelec udělá tlustou čáru přes rozpočet. A současně ti taková rezerva umožní udělat si dovolenou, což je taky důležitý. Jinak naprosto rozumím tomu, že se člověk do situace z ruky do huby může dostat raz dva. A taky rozumím tomu, že vidět měsíc té rezervy zmizet bolí. Ale jestli máš takové problémy jak píšeš, tak bych na tvém místě z jejich řešení udělal prioritu.
Ještě dodám, že když jsi na volné noze, tak příležitosti přicházejí a odcházejí a nemusíš je chytit úplně všechny. Spíš ani nemůžeš. Strachovat se, že když si vezmeš dovolenou, přijdeš o zakázky, je extrémně nezdravý přístup. Já měl kdysi tenhle pocit taky, dokonce jsem se bál, že si stávající klienti najdou někoho jiného a nestačil jsem se pak divit, jak moc to bylo všem fuk a že se vůbec nic nestalo :)