Díky moc za rady, každopádně vše je samozřejmě o dlouhodobém a pravidelném užívaní, je to tak? viz "Po zahájení léčby přípravkem Strattera může trvat několik týdnů, než dojde k úplnému zmírnění Vašich příznaků."
Vím, že je to asi blbost, ale mám trochu obavy z něčeho jako je ztráta osobnosti. Je mi 35, všichni v okolí mě znají takového jaký jsem, manželka se se mnou už všechno naučila a vlastně mi nakonec říká, že se se mnou alespoň nikdy nepřestane nudit. Naše dítě vypadá, že je dost po mě, takže to bude ještě sranda :))
Celý život jsem neměl ponětí, že u mě něco jako ADHD je, jen jsem byl prostě jinej a takový ty řeči jako "ty jednou někde zapomeneš i hlavu" a "jak to, že si to nepamatuješ" nebyl důvod pro to, nenosit domů dobrý známky atd. Takže strach nakonec přebil nesoustředění... No a asi před rokem už jsem toho měl dost a začal pátrat, co může způsobovat tak častý změny nálad, zapomínání, frustrační intoleranci atd. až jsem narazil na ADHD, kde popis toho onemocnění vypadal, jako by někdo psal o mě :) Přišla vlastně trochu úleva, následně vyšetření u klinické psycholožky (nepozornidospeli.cz) s jasným výsledkem. Medikaci jsem pro začátek odmítl, že se s tím musím teď nějak srovnat a vymyslet, co dál. No a tak teď vymýšlím :)