CYBERWOLF: Ne nejsou! Já jsem za tím udělala smajlík. Byl to pouze vtip. Žádnou diagnozu jsem ti nedávala a ani nikomu jinému a nedělám to zcela záměrně. Já mám opravdu problém se vyznat v jiných lidech, poznat jejich motivaci a podobně.
Ten vtip spočíval v tom, že mentalizace je směr psychologie, který mimo jiné směřuje k tomu, aby člověk byl schopný se lépe vyznat v sobě i jiných - a ty jsi říkal, že nechápeš, proč se všichni na Paleontologa zlobí. Přitom je to pro spoustu lidí naprosto zřejmé. Já si tenhle typ vtipů dělám často sama ze sebe, není to diagnoza ani amatérská psychologie. Vůbec jsem nečekala, že na mě vylítneš a řekněš mi, že všem cpu diagnozy a už se opakuju. Dokonce jsem si prošla svoje příspěvky půl roku nazpátek, abych se ujistila, že to opravdu nedělám.
Místo toho jsem zjistila, že ti docela často něco vysvětluju. Navrhuju, abys změnil přístup a příště ses mě místo toho, aby ses na mě naštval, zeptal, jestli to opravdu myslím tak, jak jsi to pochopil. Já vím, že jsem divná, bohužel s tím těžko něco udělám. Zkouším to už desítky let a stejně to moc nejde.