VON_GILOTINE: nejsem povinnej sdělovat diagnozu, ať si myslíš cokoliv. kdybys třeba četl do minulosti, mohl by ses to taky bez drzých řečí dozvědět. beru to jako hloupou provokaci, na kterou je mi žinantní reagovat obdobně.
dont argue idiots, they drag you down to their level and beat you with exeprience.
nějak mě ale tvůj debilní přístup nenadýmá, protože jsem si prošel mnohem horšími situacemi, než je dohadování s nyxoty o základních principech léčby duševních chorob.
KOLLUCHA: osobně bych navážení ad hominem (nemáš to - mlč) za bordel považoval, přesto mě to nedokáže nasrat. jednak oba víme, že jsi ode mně dostala tolik potřebné léky a nebýt diagnózy, asi bych je těžko získal.
za další léky co napraví pozornost zrovna v tvém případě, při vší úctě, k zapojení do lidský společnosti bez konfliktů zdaleka nestačí. ano, i tady to mám z první ruky.
jeden příklad za vše, podpořit medikaci terapií je esenciální. nechápu, proč je s tím takový problém, když na druhé straně je evidentní, že se obecně psychofarmaka nadužívají.
MAJKA: mě krmí partnerka, dnes kuřátkem s dýní. děkuju za starost, ale jaksi se stále odvolávám na tři pilíře práce s adhd a medikace je jen jedním z nich.
a teď, když jste teda takoví skupinoví hrdinové, laskavě věnujte pozornost obsahu odkazu z nástěnky:
Informace o projektu - Komplexní program pro dospělé s ADHDhttp://www.nepozornidospeli.cz/informace-o-projektua pak si třeba brečte do polštářů, pitomci