Nemám to teda potvrzené od psychiatra, ale nedávno jsem natrefila na ig na jeden profil, který dělá moje vrstevnice s diagnózou ADHD a asi hodinu jsem na to koukala a jen si v duchu říkala ..kurva fix, tohle dělám, tohle taky a tohle! No a pak jsem se na to zeptala na terapii a na základě testů a samohodnotících škál to vychází naprosto jasně. Mimochodem moje terapeutka se mi pak přiznala, že to má taky, takže o tom ví fakt dost.
Zajímavý je, že mě za celej život nenapadlo se na to podívat takhle. Přitom zpětně viděno to do sebe hodně zapadá. Vždycky jsem o sobě říkala, že jsem spíš neurotik a chaotik, kamarádi si ze mě dělají srandu, že mám takový svůj vlastní životní algoritmus skoro na všechno, ale vlastně čím jsem starším tím víc mě štvalo, jak jsem intenzivní, otravná a prostě moc. A že mám ve všech chaos atd atd. U mě to jde ruku v ruce s vysokou citlivostí, takže jsem vlastně osoba, se kterou se nedá žít :) Uklidnila mě aspoň tím, že pro ADHD je dobrým regulativem vyšší inteligence.