ALONSY: "Ale taky si říkám, je to fakt adhd nebo jsem lempl?"
Několik kolegů mi řeklo, že já rozhodně nemůžu mít ADHD (no, nejvíc přesvědčený o tom byl týpek, který mě ten den viděl poprvé a bylo to asi po půl hodině v hospodě, protože "já znám HODNĚ ADHD lidí a chovají se ÚPLNĚ jinak" - tam mi to bylo jedno, ale kolegové mě překvapili, jelikož spolu trávíme poměrně dost času). Když mě kdysi poslala moje psychiatrička za psycholožkou, protože mi chtěla předepsat léky na ADHD a prý to nemůže jen tak, z psycholožky se vyklubala hrozná kráva, která mi oznámila, že ADHD samozřejmě nemám, protože mám vysokou školu (a jako bonus mi vysvětlila, že jsem nikdy neměla ani deprese, protože člověk v depresi nemá sílu se najíst, co zcela evidentně není můj problém :-D)
Každopádně tehdy jsem si řekla, že si sice myslím, že mám ADHD, ale ne tak strašné, abych kvůli němu musela být medikovaná, takže na to, jestli to mám diagnostikované, kašlu. Je mi jedno, jestli mám ADHD, nebo ne - když zjevně funguju tak jak funguju a jinak fungovat neumím. V takovýchto diskusích se prostě cítím jako mezi svýma a je mi jedno, jestli vy jste nemocní a já jenom nepoužitelná :-D
(Jak je možné, že mě dodnes nenapadlo, že ADHD auditko musí být i na Nyxu??!!)
Každopádně chtěla jsem se podělit o video:
https://www.youtube.com/watch?v=uMK4gdR7c18 (ještě jsem ho neviděla celé, je v angličtině a dlouhé, ale líbí se mi)