ECLECTICA: Ano, než jsem začala brát Concertu ke svým antidepresivům, takhle jsem přežívala každý den. Myslela jsem si ale, že je to vyhoření. Když si vzpomenu na svoje mládí, musela jsem se beztak vždycky do všeho nutit a i když jsem třeba byla sama venku (což mám ráda), měla jsem neustále pocit úzkosti, že ten pobyt venku dělám blbě a už bych měla asi přestat. V dospělosti jsem si začala užívat v podstatě jen samostatný sporty, kde je trochu adrenalin, třeba lyžování, u toho dokážu totálně vypnout a jen být spokojená.
Teď s Concertou (beru to asi měsíc) jsem zjistila, že se najednou upřímně směju věcem a úplně opadla paralýza z rozhodování a ta úzkost, jestli něco nedělám náhodou blbě a jestli jsem nezapomněla na nějakou důležitější činnost. Přesně jak říkáš, jestli takhle lidi žijou normálně, tak... Wow.
Jinak si takhle celej život, a stále, neužívám sex. Když je to dlouhý, nudí mě to a jako to přetrpím, ty fyziologický pocity vzrušení mě v podstatě otravujou, ale to bude asi jinej druh problému. Naučila jsem se užívat si tu blízkost, protože svého partnera miluju, víc se do toho položit nedokážu.