SHARKIE: Jo to je presne muj problem, kdyz to mam pripravene tak si to na chvilku zapnu snadno, ale prez leto jsem z toho vypadl to jsem mel pohybu dost i bez toho a znova jsem se nerozhoupal to zase zprovoznit. Ale budu muset slibil jsem kamaradovi, ze mu ukazu Ragnarock.
ELLIE: V tomhle mam "vyhodu" ze ja byl divnej uz od detstvi a docela jsem se v tom nasel takze jsem nemel nikdy potrebu zapadat a misto toho si nasel divny kamarady. Aro nejsem taky vubec, ale je to jak rikas s tou iniciativou. Nikdy jsem se moc nemel sanci naucit jak nejaky hledani partnerky vlastne funguje zvlast kdyz z rovnice vyradis sex a od urciteho veku uz se tak nejak predpoklada, ze tyhle veci znas. Celkove jsem nekoho teoreticky kompatibilniho nasel jen parkrat a nikdy nebyl zajem z druhe strany coz popravde naprosto chapu a nemuzu mit nikomu za zle. Tak jsem si nejak zvyknul fungovat cely zivot sam. Mival jsem z toho slusne deprese, ale ted uz jsem dospel k nejakemu smireni. Jsem celkem extrovert, socializuju se hodne s kamarady, jezdim na akce, cestuju, chovam kocky a proste nejak funguju jak se da.