• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som sa zas prekonala. Chcela som sa konecne dokopat vziat sluchadlo do servisu (po tom poslednom zacalo blbnut, len furt nebol cas, alebo som marodila, alebo sa oni stahovali, alebo to hlava zvysok casu vypustila), lenze ono zrazu nikde nie je. Fakt netusim, kam som ho mohla zalozit, ani kedy som ho videla naposledy. Skusim vecer prevratit byt hore nohami, ale zacinam sa zmierovat s predstavou, ze si v lete na kontrole zaplatim nove a budem zase raz za debila. Jako jedna vec je zabudnute a nasledne vyhodene jedlo, ale zalozit niekde vec za XY tisic, to uz je slusny vykon.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Já mám pocit, že se kolem mě neustále vytváří malé černé časové díry. Jakože se pustím do nějaké činnosti, která bude tak na 5 minut, a bum, najednou hodina. Asi nemám časový odhad. Ale spíš bych řekla, že jsem u všeho zoufale pomalá. Nebo nevím.
    A nejhorší jsou odjezdy. Neustále jsem při odjezdech v mínusu o čtvrt hodinu. A nestačí se začít k odjezdu chystat o čtvrt hodinu dřív, ani o půl hodiny dřív. Jak vím, že je tam ten čas "navíc", tak to stejně nefunguje.
    Tohle mě hodně nebaví...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DRABICZ: No já mám spíš problém, že si třeba řeknu, že budu půl hodiny, nevím, uklízet koupelnu - ale ono se mi v tu chvíli mnohem víc chce třeba žehlit, a když se k tý koupelně dostanu, trvá mi to dvakrát dýl, než jsem myslela...
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    UNREALONE: já si třeba naplánuji přesně kdy, kde a co, přesně kolik minut to zabere, jenže nikdy nezohledním ty proměné na cestě (zpoždění, objížďky, pausy) a pak mám sekeru hodinu už na první destinaci 🤣
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    UNREALONE: Dabelske plany jak bude vsechno skvely :D

Pravidelne znovu a znovu. Ale zas je super, ze tomu stale verim, ze RAZ, sa to nejak zazracne urcite nakoniec podari. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    UNREALONE: Ja prisla do hospody o den skorej. Mali tam zo mna srandu. :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    UNREALONE: to je hned :-)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    QUANTI: to jsem teď někde četl - time boxing nebo tak něco - znělo mi to celkem dobře.
    Já občas spřádám ďábelské plány jak si udělám svůj vlastní systém organizace času a bude to všechno skvělý. Říkal jsem si, že by mi třeba pomohlo nějaké pravidelné aktivity které pravidelně zazdím nějak časově ohodnotit a že by mě pak motivovalo, kdybych na papíře viděl, že "stačí jen 10min na tohle, 5 na ono, 30 na něco" a udělal bych si aplikaci, kde by mi běžel odpočet, že ten den zbývá ještě x volných minut do kterých se dá vmáčknout ještě pár těch aktivit... Což mi zní asi cca podobně jako time boxing.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    PALEONTOLOG: já jednou přišel na koncert o týden později. Pracovní pohovor to je ještě další level :⁠-⁠D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    UNREALONE: Já si kolikrát napíšu rozvrh na celý den po čtvrt hodinách, co kdy budu dělat... No co si budeme... Vypadá to většinou úplně jinak. Jak říká Hurvínek: já si poručit umím, ale neumím se poslechnout.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    UNREALONE: tak něco vymyzat nebo zrušit není žádná ostuda, ostuda je příjit na pracovní pohovor o týden později :-)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Mě se BUJO hrozně líbí a taky bych chtěl být jeden z těch co si s tím vyhrajou, ale bohužel. Já mám vlastně asi problém, že si sice ty věci napíšu, ale pak se mi je fakticky často vůbec nechce dělat a věcí které bych měl/chtěl dělat přibývá. Na některé dojde i po delší době, jiné z todo listu časem vymažu. Často je to ale total guilt fest že věci nestíhám resp. odkládám.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Tak dik, ja tam tie nalepky az do tvojho postu podvedome vynechala. 😃
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    MART1NKA: Je pravda, že někteří herci ve filmech pro dospělé by měli dost prostoru na nějaká ta loga sponzorů :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    som si chvilu hovorila, v akom klube som a preco sa bavite o blow joboch a ano, z toho sa tiez da urobit obsese, akurat mi k tomu nesedeli tie nalepky, ale mozog mi beztak vygeneroval obrazok penisu s nalepkou.

nemate zac.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    QUANTI: neznasam svoj mozog :D a
    VON_GILOTINE: ma evidentne podobny problem.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pokud BJ tak jedine bj a nikdy ne bullet journal.
    KULHY
    KULHY --- ---
    SPIKE411: No dyť! :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Já mám sešit formátu A6 kam píšu všechno. Často je proložený volně loženými popsanými papírky, ale ten pocit škrtnutí se elektronickému škrtu nevyrovná. V mobilu mám pak seznam, díky ID Moodycat jsem zjistil, že jej lze mít i sdílený, takže provozní věci dlouhodobého domácího hlediska jsou tam.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KULHY: Vidím v tom past v podobě rozhodovací paralýzy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam