• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Mně přijde, že to nechutná "nijak". Míchám si prášek.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    VALKYRA: Počkej, on se dá rozpuštěný kreatin poznat na chuti? To mě nikdy nenapadlo.
    Kolik ho bereš?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VALKYRA: 10 nejak este zvladnem. Prinajhorsom proste zdrhnem, az toho na mna hude moc. Uz viem, ze to nevadi, tak ma to tak nestresuje. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: já i nějaký s bcaa na "po výkonu" mám, ale bojím se toho zavodneni, co dělá
    VALKYRA
    VALKYRA --- ---
    BOD: Keto u mě z etického a morálního hlediska nepřichází v úvahu, ale je skvělé, že Tys pro sebe našel něco, co Ti funguje.

ELLIE & SHARKIE & BOD & 1KA: 50 se nás nesejde, žádný strach. Myslím, že 10 lidí už bude veliký úspěch.

DRABICZ: To bych časově zvládla. Od 19. 7. už nebudu k mání.

RANDOM_NIGHT & QUANTI: Kreatin beru též už více než rok, zapomněla jsem ho napsat. K ADHD mám diagnostikovánu ještě hyperthymii, takže k depresím daleko. Beru ho kvůli svalům. Je trochu obtížné polykat to veliké množství kreatinu (ve formě prášku mi nechutná, bere se tedy 5 velkých tablet) a musí se brát denně nesmí se ani jeden den vynechat, což má logicky svá úskalí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Fakt kreatin?
    Ten jsem vždy znala jen na svaly, po zátěži a zadržuje vodu. Větší množství na podporu objemu svalů.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo, kreatin teď beru kvůli depresím a přijde mi že je to s ním lepší.
    1KA
    1KA --- ---
    BOD: naštěstí máme v práci povoleny 60% HO. Jinak bych v tom openspace vydržela tak dvě hodiny denně.

Skupina 6-8 lidi ok, pak nestíhám. Někdy ani to ne. Ikdyz jsem velmi společenská, svým způsobem;))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Hele, koneckonců i kdyby to fungovalo týden, mně za to každý ten den stál, tak schválně. Je to úplně náhodný mix na základě úvahy „nemám morál nějak pracovat na svém zdraví, ale možná bych zvládla občas vypít nějaký instagramový hnus, tím těžko něco zkazím“. Tenhle efekt jsem vůbec nečekala.

5 g maca
    5 g inulin
    2 g spirulina
    5 g kreatin
    trocha čekankového sirupu
    voda
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pořád dobrý. :)
    BOD
    BOD --- ---
    Já mám teda diskomfort nad 8 lidí, padesát se spolu bavit dohromady bez facilitace nezvládne a rozdrobí se to.. ale bude asi lepší to moc neinzerovat ať to není náročné :D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Co se Brna týče, tak u mne nejdříve půlka července
    1KA
    1KA --- ---
    Jsem z Liberce, Praha ok.
    Davy nedávám;))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: A inac teda Praha skoro kedykolvek, pokial nas nebude moc. (Aj ked teda trenujem, takze uz zvladam aj vacsie mnozstvo obcas.)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ELLIE: Niekedy viac dni :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VALKYRA: Predstava 40-50 ludi hodne desi moju autisticku cast. :)

A v Brne mam taky nejake resty, tak keby ste zvolili spravny termin, mozno bych sa pridala. :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    VALKYRA: Hodin?! Já po jakémkoli srazu potřebuju bejt sama a v tichu celej další den :D
    BOD
    BOD --- ---
    VALKYRA: S cukry, resp sacharidy mi pomohla až ta keto dieta, do té doby jsem nezvládl omezit absolutně a IMHO je to hlavní důvod toho neuvěřitelně pozitivního efektu co to na mě mělo. Cukry a ADHD mozek mají asi fakt nějaký hodně specifický vztah. Si nás s cukrem představuju jako ty domorodé Američany potýkající se s vlivem alkoholu co jim dovezli Evropané.

VALKYRA DRABICZ organizovat nic teď kapacitu nemám, ale až se trochu stabilizuju v nové práci, rád se toho ujmu
    VALKYRA
    VALKYRA --- ---
    SHARKIE: Ty srazy jsou hodně psychicky náročné i přes skvělou organizaci. V Mnichově se scházívalo pravidelně kolem 40, 50 lidí. V Torontu také tak. Chce to fakt mít “koule” tenhle nápor energie ustát. Doma jsem se z toho vzpamatovávala několik hodin. (Je to podobný pocit jako najednou dostat mega obrovský zásah energie a to nemusí být vždy příjemné a žádoucí.) CADDAC pak v průběhu plándemie přešel na online verzi, která funguje do teď a pokud by někdo chtěl pocvičit angličtinu, tak srazy jsou dostupné všem. Schází se několikrát v týdnu podle časových pásem.

BOD: Rádo se stalo. Jediným problémem u přírodní cesty je, že zjištění účinků při vynechání či zařazení čehokoliv trvá opravdu dlouho. Tohle jsou má zjištění, co v průběhu mnoha let funguje mně. Nejzlomovější bylo zřejmě vzdát se kávy. To jsem nevěřila, že dokážu. Byla jsem na kafi závislá a u ADHD ho považovala za nutnost. (“Dobíjela” jsem se jím v průběhu menstruace, kdy kvůli hormonům klesnou účinky léků na ADHD a káva umí tento nedostatek krásně doplnit.) Naštěstí mám ráda výzvy. Teď ještě ten cukr 💪🏻.

BOD &DRABICZ: Přestože jsem pražská, tak Brno též ráda. Alespoň bych to spojila s hříchy a resty, které v Brně mám. Též bych datum potřebovala vědět minimálně týden předem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam