• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUANTI: mám to taky tak, jak kdyby na mě ta realita doléhala trochu vzdáleněji, nebo jako kdyby mi někdo hodil přes hlavu deku. Nebo jako kdybych se pohybovala nějakým médiem na způsob sirupu, který ztěžuje veškerou aktivitu a tlumí impulsy zvnějšku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IOM_NUKSO: Ne. Můj muž třeba dokáže úplně v pohodě fungovat, pokud nemá vyloženě vysokou horečku. Já mám téměř okamžitě mozkomlhu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ECLECTICA: U mna staci len trochu vyssia unava a vsetko ide do haja. U marodenia je to este o stupen horsie.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    IOM_NUKSO: to nevím, zkušenost mám v tomhle směru jen se sebou :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ECLECTICA: to maj snad vsichni bez ohledu, zda maji nebo nemaji ADHD, ne :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Mám lehčí virózu a jako vždy se to docela podepisuje na mém soustředení a exekutivních funkcích. Má někdo podobnou zkušenost?
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    PAPRIKANA: Zaujalo, ale mé google-fu se zdá nedostatečné. Máš nějaký odkaz? :)
    PAPRIKANA
    PAPRIKANA --- ---
    V Praze se otevírají nové svépomocné skupiny pro dospělé pod záštitou Akresia (Skautský institut, Cross Café). Kdyby to někoho zaujalo :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    🥲

ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    V INEPu mají ještě volná místa do skupinové terapie pro dospělé, bývá to v liché úterky navečer, platí se jen administrativní poplatek 100 Kč/terapie, zbytek je hrazený ze zdravotního pojištění

Netuším, jestli je to jen pro ty, kdo do INEPu dochází k lékaři, ale zkusit to můžete :)
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    In support of ⭐️ ADHD Awareness Month ⭐️ ADDA is offering free membership + (all available content) for the month of October. If you’re not a member and want to give it a try, now is the ⏰ . Link is here. (I’m told that after the month if you don’t want to stay, cancelling is 1-click away).
    Free Month of ADDA Plus - ADDA - Attention Deficit Disorder Association
    https://add.org/free-month/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KAERI: Moje prve tajne varenie na zakladke spomina rodina dodnes. Strcila som horuci hrniec na koniec do dresu, na taku tu plastovu mriezku. Vsetko sa pekne spieklo dokopy a muselo vyhodit. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KAERI: Mna sa raz prisla suseda opatrne spytat, ci nahodou nehorim. Moja strucna odpoved, ze uz nie, ju uplne nepotesila. :)

A to som zrovna to varenie zvladla celkom ok bez sidequestov, len nejak blbo vypla na konci sporak a tak zostala na plyne prazdna panvica. :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To mi připomnělo, jak jsem měl ohřát sobě a bratrovi na sporáku nějaká játra nebo ledvinky na cibulce.
    V průběhu procesu přišel s letadélkem s vrtulkou na gumu, tak jsme samozřejmě museli jen na chvilku odběhnout ven před barák, abychom ho vyzkoušeli.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Mě se kdysi povedlo zapomenout na sporáku hrnec s máslem. Dodneška je u našich v kuchyni spečené kolečko na podlaze kam jsem v panice hrnec v plamenech položil než jsem donesl mokrý hadr.
    Loni se mi povedlo takhle zapomenout sádlo. Hoří taky slušně. Tentokrát spustilo jen požární hlásič.
    KAERI
    KAERI --- ---
    QUANTI: Jednou z toho bude pěkná hustorka :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: Na to se historie neptá, hustorky 4ever! ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MART1NKA: Jako nebylo to tam dlouho, ale jestli tě to potěší, podařilo se mi zničit jen ty kovové bazmeky a deska zůstala ok (klepu).
    KAERI
    KAERI --- ---
    QUANTI: :-D Kouzlo nechtěného - překlep :-D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    QUANTI: tie viecka su nocna mora moja, tiez to robim. hrozne sa bojim, ze si tu krasnu indukciu znicim nejakou takouto chujovinou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam