• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: proto se mi půlka lidí neozývá!!!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Ha, nyxí doupě souputníků, přivítám se sám.

Na aktuální téma můžu říct, že všechny moje partner(k)y tyhle projevy nejdřív okouzlily a později otrávily. U kamarádů zrovna tohle tolik nevadí, tam spíš vadí, že když je nevidím, přestávají existovat a.. berou si to jaksi osobně :(
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    KU13AR: já to beru jako icebreaker, kdo to nedá, ten si mou pozornost nezaslouží 😂
    True story: vyprávěl jsem jeden příběh jehož jsem byl aktérem, který měl během i po skončení vyprávění pouze dvě reakce, a to buď záchvat smíchu nebo zvracení s opovržením. Nic mezi tím. No a jednou jsem to vyprávěl před kolektivem, kde byla i jedna žena, kterou jsem znal tou dobou asi tři minuty. Teď jsme spolu třináctým rokem, dvě děti atd..... Takže bych to přímo nezatracoval, Pierre Richard je zkrátka nedoceněná osoba, ovšem nevěs hlavu, každé zboží má svého kupce 😉
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    KU13AR: a samozřejmě následuje i rejection sensitive dysphoria a ruminace jak jsme to zkazili :-D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    KU13AR: Já jsem úspěšně vdaná, ale stává se mi to se všema lidma, s kterýma se chci kamarádit.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KU13AR: běžně, blbě.
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    Mám takovej obvious dotaz k seznamování a partnerství vůbec. Stavají se vám také takové "Pierre Richard" momenty? (pokud neznáte, je to legendární francouzský komik proslulý rolí smolaře, roztržitého a plachého snílka). Źe něco řeknete uplně blbě než chcete, vykecáte na sebe red flags a ještě si myslíte jak je to super story se vtipně shodít (efekt vám dojde až později..) Uděláte něco jinýho než chcete, totálně sebe nebo ostatní ztrapníte tím celou situaci zabijete., apod.? Jak se vám s tím žije? :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    LWEEK: I also wander randomly into rooms, trying to remember what it was I wanted.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Proběhlo mi poštou :)

POZITRON
    POZITRON --- ---
    SHARKIE: muj denni chleba je toto :)

POZITRON
    POZITRON --- ---
    QUANTI: je to tyden, co se ozvali sami od sebe z PPP, ze jsou v kontaktu s ucitelkou, chteli znat muj pohled a uz mame domluvene nejprve psychologicke vysetreni a potom i vysetreni skolnich dovednosti.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SHARKIE: asi je to v necem lepsi nez nepretrzitej tok myslenek, neustala smrst volnych asociaci, ale opravdu si pripadam, kdyz se pristihnu, ze na nic nemyslim a jenom tak jsem, jako zelenina a prijemny to taky zrovna neni.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tohle je tak presne..

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FEDAJKIN: To zní docela dobře.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Jdu si pro popcorn..
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    AXTHEB: Dopoledne většinou nějaké psychotesty nebo povídání s psychologem, odpo jsme se víc hýbali, muzikoterapie, arteterapie, bazén.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FEDAJKIN: A co se tam dělá tech dvanáct dní?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    SHARKIE: ten dvanáctidenní se platí, pak můžeš jít na čtyřtýdenní který je zdarma.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FEDAJKIN: Tam sa plati, ci to ide na poistovnu?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Tak jsem ofiko v klubu, dnes jsem dostal papír.

Jinak kdyby byl někdo na vážkách, tak rehabilitační nemocnice Beroun ma boží dvanáctidenní diagnostický pobyt a celá ta nemocnice je jak z jiného světa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam