• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KROPUCHA: máš už web? :))
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    Tak hlásím, že už jsem oficiálně první český certifikovaný ADHD kouč :)
    Baví mě to neskutečně a pořád se něco novýho učím.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    EADENN: hornbach super.

pak napis, co vsechno jsi koupil.
    a hlavne nezapomen na hmozdinky a nejakou plnici hmotu.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    EADENN: nápodobě....
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    EADENN: Ta představa, že jako kdyby se na to koukal někdo 3 na videu, mě dost uklidňuje, že alespoň k něčemu jsem. :-D
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    EADENN: Dej si dvacet kliků a nebud snowflake!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Jinak zdravím z bad day, začal jsem ho tím, že jsem neschopnost se nastartovat chtěl vyřešit tím, že konečně přivrtám jednu poličku. Zvolil jsem špatně hmoždinky, vyrobil si ve zdi kráter, strávil hodinu na internetu v zoufalém hledání co mám dělat a teď je poledne a já se chystám do Hornbachu.

Někdy si připadám jak v těch vtipných videích.
    EADENN
    EADENN --- ---
    FEDAJKIN: ale nechoď do diskuse, dozvíš se že jsi rozmazlený, rodiče ti nikdy neřekli ne a ty jsi tím pádem málo zocelený do reality světa *facepalm*. Já jsem na podezření, že mám ADHD, přišel právě přes tohle.. když jsem se zhroutil v práci po nějaké banální kritice.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KU13AR: Jezis to rsd jsem neznal to je skvělý. Takže nejsem divnej, ma to jméno!

Odmítnutí je fyzicky bolí. Jaký je život s RSD - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-odmitnuti-je-fyzicky-boli-jaky-je-zivot-s-rsd-40571931
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    MAR_TINA: impulzivní nakup rýžovaru zničehonic u mě teď taky proběhl :))
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ELLIE: Nepoložila, ale její reakci už si nepamatuji
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    DRABICZ: A jak tehdy reagovala? Položila doplňující otázku? :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAKOBYLKA_: jsem nemocná, hrozně moc potřebuju jít spát a zítra udělat už moc práce, ale sedím u práce s pocitem, že něco stihnu dnes a stihla jsem koupit rýžovar
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ja to naredim. Jsem unavena az hamba. Tak jsem prave po ceste do kuchyne aka “napiju se a pujdu spat” prestehovala botnik, vesak, vytrela, protoze na vysavac je pozde a vycistila jsem si zuby. V Ikei jsem objednala koberec do predsine, mam zizen a nejsem schopna se vyhrabat z postele a jit se napit a spat. Vstavam pred sestou. Proc? Proc proboha? Navic toho vesaku se rano kazdej zarucene lekne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: čím dýl sem něco nestihla, tím víc se stydím, to moc znám.

Přitom když mi někdo napíše po letech, mám obvykle radost.
    EADENN
    EADENN --- ---
    MAR_TINA: jo. Později se neozývají, protože čím dýl se neozvali, tím víc se stydí a tím víc to oddalují. O tom bych mohl napsat knihu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: proto se mi půlka lidí neozývá!!!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Ha, nyxí doupě souputníků, přivítám se sám.

Na aktuální téma můžu říct, že všechny moje partner(k)y tyhle projevy nejdřív okouzlily a později otrávily. U kamarádů zrovna tohle tolik nevadí, tam spíš vadí, že když je nevidím, přestávají existovat a.. berou si to jaksi osobně :(
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    KU13AR: já to beru jako icebreaker, kdo to nedá, ten si mou pozornost nezaslouží 😂
    True story: vyprávěl jsem jeden příběh jehož jsem byl aktérem, který měl během i po skončení vyprávění pouze dvě reakce, a to buď záchvat smíchu nebo zvracení s opovržením. Nic mezi tím. No a jednou jsem to vyprávěl před kolektivem, kde byla i jedna žena, kterou jsem znal tou dobou asi tři minuty. Teď jsme spolu třináctým rokem, dvě děti atd..... Takže bych to přímo nezatracoval, Pierre Richard je zkrátka nedoceněná osoba, ovšem nevěs hlavu, každé zboží má svého kupce 😉
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    KU13AR: a samozřejmě následuje i rejection sensitive dysphoria a ruminace jak jsme to zkazili :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam