Taky vám věci mizí pod rukama? Bych se mohla živit jako kouzelník. Mám v ruce věc, střih, nemám v ruce věc. Dneska v LIDLu mě to obzvlášť pobavilo. Nákup mi namarkoval pán na "expresní pokladně", což byl takový pultíček s kasou (byl to celkem velký nákup, ale pán mě vytáhl z konce fronty a že prý je to ok). Tak jsem naplnila batoh a dvě velké tašky, chci vyjít a závora, kde si musíš pípnout účtenku. Nevadí, jistě bude v kapse. Nebude. Tak v druhé. Nebude, zato tam je vytištěný výpis knížek z knihovny, který... tam podle mě nemá být, protože jsem včera paní říkala, ať mi to netiskne (záhada se pak vysvětlila, není můj, ale dcery... ale stejně, co dělá v mojí kapse??) Tak jsem za tím dobrým mužem šla s prosíkem, že tu účtenku NĚKDE mám, ale jestli by mě nepustil. Smiloval se a pustil. Doma jsem vybalila batoh i obě tašky a účtenku... prostě nenašla. Jenže nevím, jestli jsem ji vůbec držela v ruce, jestli jsem ji v roztržitosti někam nezastrčila, jestli mi nevypadla... prostě.. neexistuje. Takže čekám, kdy se mi za měsíc zhmotní v kapse, až budu hledat něco jiného...