• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SHEDLO: U Jovanky jsem nechápal tu dvojí přílohu, ta rýže byla zbytečná...
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    tenhle týden očistec:)) Jovanka nejnormálnější a tak nějak nejlépe to vypadalo, tu nivu už bych jí v rámci tohodle panoptika odpustila (i když musím říct, že u Baletky jsem usla, tak nevim:)

TOP hnusů z tohoto týdne:
    1)Svatuška cpoucí se zbytkem vánku
    2)Svatuška ve sprše s kačenou
    3)Svatušky stavení včetně psího koberečku
    4)Aleny pozadí při vaření (sorry, ale to už je moc)
    5)věčně mastné rtíky pana Baletky:)) (jinak byl v pohodě)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jovanka nezklamala, NIVA opět ruluje.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: ja davam do borsce passatu :)

kures broskvi ediamem a ustricovou omackou a kokos. mlikem?? tak to je ovsem fusion :D to pozor! :)

JUDE
    JUDE --- ---
    unseen. kurwa ten predkrm prece musí chutnat kazdymu ne?
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Včerejší díl...ta ženská je takoví střevo,že jsem se u toho fakt i docela zasmála:D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ovšem dnešní objevný předkrm ve formě rohlík+hermelín+kuličky hroznového vína, to mi přišlo veleslušné i na tento panoptikální týden...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: poslechnou, nebudou voni nějakej ten buržoust, co by furt žral jen kuře z bresse, zapíjel to lanýžema a upíral boršči zásmažku? takové soudruhy, soudruhu, nepotřebujeme..to by se pak nakonec mohli dostat tak daleko, že by se dožadovali oblohy a to už je skoro zu moc:o))))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Oprava: ta dobrá stařenka nezalévala kuře s broskví smetanou, ale kokosovým mlékem. Že by thajská inspirace?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Paní Marie se evidentně minula pořadem.
    Co mě zaujalo:
    - do ruského vejce konzervovaný celer, konzervovaný hrášek, konzervovanou mrkev, zato žádnou kápii, řepu nebo okurku, kterou by tam člověk očekával.
    Jinak ruská vejce jsou těžký úlet, to frčelo naposled před 40 lety.
    - odkdy se do boršče zásmažka a protlak?
    - Kuřecí závitky. Á, kuře s broskví, to už tu dlouho nebylo. Pokud si jste nejistí, zapečte se sýrem. A se smetanou. A pro jistotu zakapat ústřicovou vomáčkou!
    Podtrženo, sečteno: tragédka.
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    a jak tam do sebe kopla toho ruma ve spajzu taky slusny
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    jáááááááááááá ti ho tam našroubuju, jáááááááááá ti ho tam dámmmmmmmmm EPIC!
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    SMARIO: já taky doporučuju se podívat. když máš špatný den, podívej se na Prostřeno a zaručeně se ti nálada zlepší:D
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    tenhle tyden prozivam u kazdeho dilu nevyslovitelny pocit trapnosti za ty lidi. Strasne karikatury
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    SMARIO: nedelej TO !!!!!!!!!!!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SMARIO: tak tenhle tejden povine a pekne vod zacatku... :)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    uz mi staci, si to tady jen precist :D uz mesic jsem nevidel ani kousek - fakt na to nemam zaludek... se dneska mozna prekonam :D
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    Mně přijde, že se ho snažila sbalit poté, co se ženy účastnice dohodly, že je svůj a že ve svém věku "ještě nezasunul" do tý doby, než zjistila, že má vlastně životní partnerku. Teď už ho má jen jako medvídka/děťátko na ťuťuňuňování. (Případně child-rape později) Viz. D´ulíšek nebo jak mu to říká. Dneska jsem to ale ještě neviděl, tak třeba...se stal zázrak.lol.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CHIZKIYAHU: tenhle týden je extrémní...
    CHIZKIYAHU
    CHIZKIYAHU --- ---
    Po náhodném zhlédnutí části dnešního dílu jsem si říkal, že na něco takového bude na nyxu určitě auditko... A taky že jo. Je tam každý týden takové panoptikum? :
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LINOLEUMKA: partner: 38 let - motorkar

sezenta fotku a budu happy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam