• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DYLER: vítej do Kotle nespokojený občane :)))
    DYLER
    DYLER --- ---
    Čuski, kde se tu kope do Blejvazze?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ENTENTYKY: jak se to zdrcne tak to mixovanim nezachranis

HOUSEFLY: hele ale tohle spis chapu, proc by mel osizovat sve jidlo jen kvuli tomu ze ona to neji? naopak ona by se mela prekonat a ochutnat aby mohla co nejobjektivne posoudit... nerikam kdyz je to poblion a la Lida, ale houby?

ale stejne bych Kubovi nafackoval uz za to, ze zprasil takhle pekne maso
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    ENTENTYKY: jak se ti to zdrcne můžeš mixovat třeba tejden, aspoň co mám zkušenost já (ale zase pěkná záminka sežrat ten krém sama :))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    hele, a proc jsi jim to tiramisu daval, kdyz to bylo v takovym stavu? tos to nesmel udelat znova?
    nebo ho aspon rozmixovat, aby tam nebyly hrudky?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    na to, že tady jakub říkal něco o falešných spoluhráčích, bych na jeho místě mlčela. sám tokal a házel cukrbliky. veruně nasázet na talíř houby i když je nejí a věděl to, nechápu. a to žrádlo. fuj.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BARBARELLA: a ještě trochu sociálního cítění vnes do naší diskuze...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    prej emo scény, až vám bude tolik jako jí a každej z rodiny se na vás vysere a zůstanete sami, tak už to nebude tak emo :))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: kubo doprdele dělal si v televizi..... byl to souvislý rozhovor.. to že tam vystřihli zrovna to jak mám rád zelí... za to asi nemohu ježiš kriste!!:-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    jak to máš ty rád, ale ne každému to může chutnat... nevidím to jako výtku, jen takové další rádoby gurmetské plácnutí :)

idkyž zelí z mrkví jsem taky neměl ještě
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: jasně kupuji taky z pytlíku ale dochutím si ho podle sebe. co na tom nechápeš. mrsknout pytlík, ohřát, podávat Vs mrsknout pytlík, dochutit jak to mám rád, podávat .....:-D
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: voe a jak ty děláš zelí? jako že krouháš??? co to je za kravinu? to i my doma kupujeme EFKO zeli sterilovane
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: když vezme zelí z pytlíku a vohřeje ho.... to by moje babička nikdy neudělala:-) ale přiznávám že to byla blbost o tom mluvit. ale mám prostě červené zelí takhle ochucené rád...zabijte mě za to že mi nechutná ohřáté zelí z pytlíku ty voe:-D

BROTHER
    BROTHER --- ---
    KUBAN88: scena s brekem byla jednoznacnym emo-vrcholem vecera :))

asi ji taky napisu nejakej pohled... a veronice taky...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    asi veruna, ne? ta je taková moderní žena
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ty kecy o zeli byli fakt moc :))

ale teda bile zeli s mrkvi jsem jeste nevidel... tak jako tak ty sceny s brekem, to zustani verunky a laskyplne povidani...uaaa

jo a kdo ji vymyslel to Blanche? to je tak trapny
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    PRSADLEEU: za celý týden jsme naspali tak 10 hodin... byli jsme totálně hotoví...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    mě by třeba zajímalo za jakým účelem vzali tu píču lidunu do čápů s mákem. samozřejmě pro to mám svoje verze, ale co je moc, toho je příliš. takhle moc stupidní a jednoduchou ženskou aby pohledal. na druhou stranu mě baví převelice. :))
    a ještě něco, teď jsem udělala tak výbornou rajskou s plněnejma paprikama, že se chlubím, kudy chodím. cheche :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BROTHER: mit jakoukoliv firmu muze totalni superkreten..otazka je jestli ji bude mit i za rok.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BLEVAJZZ: nevim, jestli je zrovna tohle znamka dobre vychoby v nematirialistickym slova smyslu, stavebni firmu muze mit i totalni superkreten :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BLEVAJZZ: hrozna bestie ta veronika :)

ty voe, co to ku*va bylo za burzousky kecy o tom zeli? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam