• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: Kdo mi pomuže najít to překvapení?

GLACIER
    GLACIER --- ---
    UNSEEN: ve four seasons by jsi dal za tohle menu 4 litry koste jedno! ;)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    včerejši mistr vařečky opět vládl mírou nevídanou. nevěřím, že se něco takového mohlo prostě narodit, to muselo být cíleně zkonstruováno...
    menu: šunková rolka s překvapením (překvápko - šlehačka a křen!), kuřecí kousky s omáčkou z nivy, smetany a rozpuštěného bujónu a hraběnčiny řezy se zvířecí srstí. k tomu bezvadná prezentace, přirozený nenásilný humor a tak.
    zbylé čtyři dámy vypadají taktéž na znalkyně, prostě čuju úspěšný týden :o))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ja prave myslel, ze ne :)
    ale jo :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    no tak to se snad rozumí samo sebou :o)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    minimalne :)

neveril bych, ze to nekdy reknu/priznam, ale po tomhle divnotydnu musim uznat, zeme asi opravdu vic bavi, kdyz tam jsou nesoudne/zakerne svine a sociopaticti robertove... :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ta babi vcera si dala ecko, ne? :))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    kundalíny!
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    LULLABY: naděláš. dyť je to skoro máslo.. :))
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    vcera jsem videla poprve dil s robertem... :)))
    krome toho, co tu jiz bylo receno, mne jeste zaujala jiska z ramy zamichana do studeny omacky a jozka cerny ve vitrine

nemeli jste nekdo v ruce knihu Prostreno? zajimalo by me, co je to za skvost
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    GLACIER: jo pardon já zapomněla na ten počestělej název :DD
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    BARBARELLA: myslis cheske?:D
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    tak dneska Mirův manžel přinesl do práce cheesecake s borůvkama a musim mu ho teda fakt pochválit, má ho moc dobrej :))
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    no nejednomu z tech soutezicich by neuskodila troska pokory. aspon k tomu jidlu ,D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    Robert je věru buranissimo forte, nejlepší je, jak divákům sám nahrává komolením slov a názory, viz. prsíčka či to že by přidal co créme brulée rumíček:))
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ouuuu. . .to je tůze chytrý chlapec. . .jo jo
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    UWE_WEBER: a pak mu řekl, že mu prý robert nenalil šálek dobrého vína :DDDDD
    INXS
    INXS --- ---
    ale na něm je vidět od pohledu, že je to buran a moc inteligence nepobral. to je teda alespon můj názor
    INXS
    INXS --- ---
    UWE_WEBER: no před tim michalem říkal, jak ho mile překvapil ten hlavní chod a pochválil mu ho a jak michal zmizel do kuchyně, tak ho zkritizoval. už si jen nepamatuju, co konkrétně říkal.

každopádně když mu to michal řekl, tak se asi urazil a pak na kameru řekl, že změnil na michala názor, že je nafoukanej.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    prosím může mi někdo napsat co to bylo včera za věc s tim Robertem jak něco neřekl na rovinu bo co. . .bohužel jsem musela do kuchyně neb jsem propejkala prsíčka. . .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam