• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    HE11_KNIGHT: ach. to je aranžmá. a ten sýr barvy citrónu. kouzelné.. tomu nerozumíš
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    z dnešního menu kralovala jednoznačně krkovice, vlastní recept, která nebyla, jak by možná někdo čekal, zapečená se šunkou a sýrem, nýbrž zapečená se šunkou, sýrem A anglickou slaninou. přičemž sýr byl vytuněn strouhankou, aby se neroztekl.
    jinak bylo lze shlédnouti stařenino vilné žertování s nebohým junákem, tunu politicko korektních hovorů, za které by se nemusel stydět kukluxlan a reprízu oblíbeného výroku "cítím se sám, jako ryba ve vodě".
    mé čutí se naplňuje :o))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    no jo, tydlencty buržousti, co jedí jen jídla s cizejma názvama, to by se mělo zakázat :o))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Pobavilo mě, že největší počet lajků dostal názor: "a co byste všichni po těch soutěžících chtěli... samé spešl jídla? To je soutěž amatéru, to nejsou kuchaři z Hiltonu... i blbé kuře na nivě může byt připraveno s grácii a láskou.."
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pěkný flejm, akorát že ta nyxácká strana tam (aspoň bez přihlášení) není vidět:
    http://facebook.com/permalink.php?story_fbid=132769663457867&id=231761454374
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HE11_KNIGHT: to najdeš až druhej den ráno v kalhotech... na zadní straně (nebo vně zadní strany)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    TESSS: plátkový sýr řekl bych..
    TESSS
    TESSS --- ---
    HE11_KNIGHT: co je to zluty?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT: Nebo je překvapení Šunková rolka? Protože jestli se nepletu tak v prostřeno ještě nebyla :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: Kdo mi pomuže najít to překvapení?

GLACIER
    GLACIER --- ---
    UNSEEN: ve four seasons by jsi dal za tohle menu 4 litry koste jedno! ;)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    včerejši mistr vařečky opět vládl mírou nevídanou. nevěřím, že se něco takového mohlo prostě narodit, to muselo být cíleně zkonstruováno...
    menu: šunková rolka s překvapením (překvápko - šlehačka a křen!), kuřecí kousky s omáčkou z nivy, smetany a rozpuštěného bujónu a hraběnčiny řezy se zvířecí srstí. k tomu bezvadná prezentace, přirozený nenásilný humor a tak.
    zbylé čtyři dámy vypadají taktéž na znalkyně, prostě čuju úspěšný týden :o))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ja prave myslel, ze ne :)
    ale jo :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    no tak to se snad rozumí samo sebou :o)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    minimalne :)

neveril bych, ze to nekdy reknu/priznam, ale po tomhle divnotydnu musim uznat, zeme asi opravdu vic bavi, kdyz tam jsou nesoudne/zakerne svine a sociopaticti robertove... :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ta babi vcera si dala ecko, ne? :))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    kundalíny!
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    LULLABY: naděláš. dyť je to skoro máslo.. :))
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    vcera jsem videla poprve dil s robertem... :)))
    krome toho, co tu jiz bylo receno, mne jeste zaujala jiska z ramy zamichana do studeny omacky a jozka cerny ve vitrine

nemeli jste nekdo v ruce knihu Prostreno? zajimalo by me, co je to za skvost
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    GLACIER: jo pardon já zapomněla na ten počestělej název :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam