• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TESSS: to vis, tady se dockas (h)ruznych veci. Byl i gulasek ze dvou plechovek :)
    TESSS
    TESSS --- ---
    DOCKINEZ: a to je to obycejny vyvar -vareno kratce a z kostky, poradne udelanej vyvar, jsem tam jeste nevidela, ale nesleduju pravidelne, takze mozna byl
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DOCKINEZ: Recept na tu borůvkovou polívku by mě docela zajímal...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TESSS: no jo, ale menu nevaris jenom pro sebe, takze to imho zas az takovy nerozum neni. Mohla by klidne udelat treba skandinavskou boruvkovou polívku, ktera se zere studena, ale mam duvodny podezreni, ze s obycejnym vyvarem udela muziky vic. Bohuzel.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tohle si tam imo ozrala napsala sama :))))

Na co si to tady hrajete? Nadáváte někomu, koho vůbec neznáte, vždyť používáte stejný slovník, jako ona. Chováte se stejně, ale anonymně, jaké hrdinství. Nezastávám se jí, podala své vystoupení příliš sprostě a hystericky. Ale mně po večeři (úterý)přijít jedna z hlavních kritiček, co nejvíc chválila a za dveřmi prohlásit doslova: "to byl hnus, viď, to se nedalo žrát", asi vypěním taky. Navíc posilněná slivovicí poprvé ochutnanou a neštěstí je na světě. Rozebíráte tady její FB, kdo tam mluví pravdu, kdo? Vy? A že by byla nějak zvlášť hnusná? Jak se má dívat do kamery, usmívat se, škaredit se, brečet, kdo to ví? Vy!!!Její výběr menu nebyl šťastný, byt nebyl její, slíbený byt jí odřekla rádoby kamarádka v sobotu večer, ještě v neděli v poledne nevěděla, kde bude vařit. Moučník....katastrofa, ale plynová trouba použitá poprvé udělala své. Fondue....jednou je menu příliš obyčejné, jednou složité, jednou lehké....když chceš bít, vždy si najdeš hůl. Polévka vypadala moc dobře....vychladla hlavně díky štábu, ostatní si to pohlídali, ono v pondělí je to nejhorší. Že chce být modelka? Která z mladých holke by nechtěla? Ano, má vyšší sebevědomí, než je zdrávo, ale dnes vládne světem drzost, odvaha a sebevědomí. Puťky, co sedí doma u PC a zabívají se trapnou diskusí, proto v tomto státě bude vždy hovínko, neboť nikdo nemaká a každý se fláká.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MITSUKO: oni jsou za to placeni, tak jakypak ohledy. ty na to koukas dobrovolne a nikdo ti nic neda :-)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    nekdy mi je az lito toho stabu.. ti si musej pripadat jak v zoo
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja to videla jen jednim okem v pondeli, ale ted jak to tady ctu (a shlidla jsem jeste tu "hadku", co tam maj z dneska), tak moc nechapu, jak muzete psat, ze ta ctvrtecni je na pest - to je jako jeste neco horsiho, nez ta primitivni krava, co bude dneska? :D tak to se musim mrknout :D

btw. eva mi prisla labilni uz v pondeli (ale teda takhle tam po mne zacit rvat, tak na nic necekam a dam ji pesti, maj stesti, ze se tam hlasej takovy citlivky ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, ted koukam na pondelni dil a na zacatku v sestrihu si tam jedna krkne jak starej zednik. Nic proti odrihnuti, ale na kameru? Mno, vypada to slibne...
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    no ono to mluvi o hodne vecech, i o pristupu rodicu k te holce, i o jejim pristupu sama k sobe (uz v 17 je z ni slipka) nikdy nevyzraje a bude cely zivot nestastna a my ostatni se ji budeme smat
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: na druhou stranu pred par lety to bylo normalni, ze holka s brichem cekala na 18.naroz, aby se mohla vdat... ale uz jsme OT :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LIGHTBABY: patologicke to je dost... hlavne clovek v 13 letech a pak v 17 ma uplne jine hodnoty a pohled na svet... plus pritel asi nebude stejne stary a u nej to bude hodne neschopnosti sehnat si adekvatni partnerku... tipuju ze mu bylo 18 kdyz spolu zacli chodit..
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    TESSS: no tak nasi kdyz me v 17ti nachytali s pritelem jak jsme spolu zavreni v pokoji (ne v posteli) tak jsem z toho mela velke neprijemnosti :D mi to prijde dost patologicke, ale tak treba je priteli 40, ma prosperujici firmu a prispiva na najem, co my vime..
    KEEE
    KEEE --- ---
    pizza trojhránky z těsta, olivovýho oleje a eidamu :o)
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: v 17-ti? to mi uniklo, ale coz podzakonem uz neni, ze :-)
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    KLASSIK: ona s nim dokonce bydli, zastrelte me
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    jo a zajimalo by me, co s tou zelnackou provedla, ze se ji v tom ta smetana srazila, to se mi nikdy nestalo, nedala ona tam smetanu ke slehani?
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    TESSS: no asi ze jo clovece, protoze jak si pak otevrela to vino, beztak uz mela jedno v sobe:) Me na svete stve jedna vec, ze tito lide maji opravdove sebevedomi a umi svym zpusobem sami sebe "prodavat", nekdy v negativnim smyslu, ale bohuzel na to se často v praxi (napr. v zamestnani) nebere zretel

proste takovy clovek sve okoli "prevalcuje" a podobnych pripadu znam hodne, jinak bych o nich nemluvila
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    ale jako 17ti leta, ktera ma uz ctyri roky pritele, to byl taky slusnej ulet
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: me prisla, jak kdyby mela neco upito a snazila se to skryt prepeclivou artikulaci, ale mluvila tak porad, tak je to asi normalni
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    nejvic me vcera pobavilo, ze se do poradu o vareni cpe holka, ktera ani nema kuchyn :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam