• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    myslim, že příprava dezertu musela být zapeklitě složitá na soustředění a o hledání surovin ani nemluvě. . .z fleku by si mohla zařídit cukrárnu a nemusela by mít strach ze zbytečných návalů lidí
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUNHUTA: pán je znalec a šmahem objevil, že králík je jak příliš mastný, tak příliš suchý a zeleninu by bylo lépe osmahnout vedle na másle a ke králíkovi do pekáče ji vůbec necpat :o)))

nicméně to, co slečna předváděla v kuchyni, to bylo tak utrpení pro oči - žampiony z plechovky (!!!), zelené olivy (!), šunka, promíchat a zabalit do listotěsta, pak ještě jednou, protože první listotěsto se trhá, upéct. králíka do trouby, po hodině pečení si vzpomenout, že by to krom králíka a zeleniny chtělo taky nějaké koření (tu kejdu, co na nebohého hlodavce naplácala, jsem nepobral vůbec). u bramborových knedlíků zaprasit sebe, kuchyň a možná i sousedovic garáž a málem zapomenout na vejce. no a dezert - na ten se doteď snažím zapomenout. piškoty, šťáva z kompotovaných broskví, něco bílého (tvaroh?), piškoty, něco bílého a kompotovanou broskev navrch. jako dětem ve školce to asi chutnat může, ale uctít tím hosty?

jo a bohemiasektové bukkake pře přípitkem samozřejmě included...
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    tak dneska mě rozsekal ten týpek, co včera vařil úplný sračky a za celkem dobrý výkon dal 6 bodů :-D se snaží taktizovat a fakt si myslí že s tou kejdou z mouky a vody může vyhrát? :-D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ANYSA: jo, tak nějak, myslím 7, 6, 6, 5.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UNSEEN: tak to musim videt
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    UNSEEN: kolik dostal ?
    ...za mě by to bylo podle popisu 24 nepodmíněně...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    můj ty tondo kolenatej...

takže nedjřív cibulačka - cibule totálně bílá a hned vodu na to, přidat jíšku z oleje a mouky (proč máslo, že jo?), vařit na sračku, přidat zakysanou smetanu, mouku rozkvedlanou ve vodě (dvakrát zahušťuj a jednou nalejvej!), vrazit tam kopr (!!!) a servírovat s kostičkama chleba smaženým v tuně oleje a strouhaným eidamem.

pokračujem masem dvou barev na bramboráku - brambory rozseračkujem v robotu na kaši, takže bramborák nemá žádnou strukturu, česneku a majoránky jen tolik, aby nebyly cítit. a teď maso - nejdřív jedno maso, pak druhé, obojí děláme na pánvi, kde je mrtě šťávy(vody), aby se jen ovařilo a náhodou neopeklo. dáme bokem, na pánev kydnem pórek, papriku, cibuli a ještě něco, hned zalejem vodou z rychlovarky, abychom zabránili restování, přisypem maso a zahustímo moukou rozkvrdlanou ve vodě. na talíř dáme jakobramborák a polejem hnědou sračkou. sypeme eidam.

na závěr líance, smažený předem, ohřívaný v mikrovlnce, na to rozvařený jahody a šlehačku ze spreje. tadá....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    koukali jste na ty bonusovy videa? kde se v poslednim dile pta, jestli ji po tom podrazu s houstickama jeste budou chtit nekdy videt? :))
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    INXS: no doopravdy nechápu, že jí neni trapně, když je jasný, že to bude v tv. . . .ty lidi fakt nemaj soudnost
    INXS
    INXS --- ---
    a co říkáte na včerejší "domácí" houstičky? :D
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    šišmarja tak to bych do ní fakt neřekla, vypadá minimálně o 10 let starší
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DOCKINEZ: a mimo jiny taky rikala, ze ma 6ti letou vnucku :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    44 myslim
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    POZITRON: a kolik je vlastně pani Dagmar?. . . .ona teda na těch 60 vypadá
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    taky mate pocit, ze si ostatni soutezici o pani dagmar myslej, ze je ji tak 60? :))
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    Pozor, ode dneska zacina Zdenek taktizovat, to bude vostry!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    HWLLFFRDD: no taky čekám, co nám o sobě řekne, ale zdání může klamat
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    před někým, kdo vypadá jako Zdeněk tu opatrnost docela chápu
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    spíš než to vaření které nebývá až tak překvapivé mne stále zaráží to, že lidé kteří mají jinou než heterosexuální orientaci se k tomu tak omluvně přiznávají. .
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    můj. ty. bože.

tenhle typ dílů by se měl dávat s hvězdičkou, protože takováhle vražda surovin se jen málokdy vidí. koktejl jsem viděl jen zběžně, takže moc nekomentuju, i když složení zálivky majonéza+ušlehaná šlehačka (pokud jsem slyšel dobře) zarazilo. ale pak...
    vulva si koupí vepřovou panenku, nakrájí to na plátky, ty potom rozseká paličkou na mraky, posype grilovacím kořením, poklade eidamem a šunkou, zaroluje, utrápí na pánvi do sucha a podává s bramborem totálně bez výpeku....

jinak do kolen mne dostal návrh paní dagmar, jestli by nebylo lepší ten koktejl rozmixovat i její vtip "kutálej se dva talíře a policajt je ten vylízanej".

a na závěr monika dá stejně bodů jako v pondělí - 8???? no ty vole...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam