• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    tak dneska to bylo opravdu výživný :))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    prostě mimibazar všude - čína ve složení (pokud si dobře pamatuju) kuře, žampiony, paprika, cibule, hořčice, kečup, sojovka a péct to v lívanečníku....to jinde než na mmb vzniknout nemohlo...
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no na pečenou čínu jsem byla zvědavá od okamžiku co jsem dle jejího menu zjistila, že něco takového lze. . .chut mi byla bohužel0bohudík nedopřána
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Libor opět nezklamal, dle mého perla dne: "Byt paní Ivany je instantní."
    Jinak pečenou čínu pořád ještě nějak nechápu.
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    pondělní týpek je na tečku :-D a na ivanu su fakt zvědavá. ale jinak dneska luxusní menu
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    UNSEEN: teda roman, ne libor...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    kokot štěpenej! prej "večer byl srovnatelný s mým, libor se u mě hodně inspiroval!" :o)))))
    HALVED
    HALVED --- ---
    to je debil :-)))
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    HALVED: Panenka na rebarboře je přece knedlo-vepřo-zelo ;)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    zato ten dnešní zatím celkem luxus!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zrovna to mám puštěný a Ivana mě začíná pěkně srát. Je chytrá jako kdyby sežrala šalamounovo hovno.
    HALVED
    HALVED --- ---
    ten co vařil v pondělí je na tečku
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    UNSEEN: jo, neukázala žádnej zázrak, ale proti pondělku furt dobrý. :-D
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    myslim, že příprava dezertu musela být zapeklitě složitá na soustředění a o hledání surovin ani nemluvě. . .z fleku by si mohla zařídit cukrárnu a nemusela by mít strach ze zbytečných návalů lidí
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUNHUTA: pán je znalec a šmahem objevil, že králík je jak příliš mastný, tak příliš suchý a zeleninu by bylo lépe osmahnout vedle na másle a ke králíkovi do pekáče ji vůbec necpat :o)))

    nicméně to, co slečna předváděla v kuchyni, to bylo tak utrpení pro oči - žampiony z plechovky (!!!), zelené olivy (!), šunka, promíchat a zabalit do listotěsta, pak ještě jednou, protože první listotěsto se trhá, upéct. králíka do trouby, po hodině pečení si vzpomenout, že by to krom králíka a zeleniny chtělo taky nějaké koření (tu kejdu, co na nebohého hlodavce naplácala, jsem nepobral vůbec). u bramborových knedlíků zaprasit sebe, kuchyň a možná i sousedovic garáž a málem zapomenout na vejce. no a dezert - na ten se doteď snažím zapomenout. piškoty, šťáva z kompotovaných broskví, něco bílého (tvaroh?), piškoty, něco bílého a kompotovanou broskev navrch. jako dětem ve školce to asi chutnat může, ale uctít tím hosty?

    jo a bohemiasektové bukkake pře přípitkem samozřejmě included...
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    tak dneska mě rozsekal ten týpek, co včera vařil úplný sračky a za celkem dobrý výkon dal 6 bodů :-D se snaží taktizovat a fakt si myslí že s tou kejdou z mouky a vody může vyhrát? :-D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ANYSA: jo, tak nějak, myslím 7, 6, 6, 5.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UNSEEN: tak to musim videt
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    UNSEEN: kolik dostal ?
    ...za mě by to bylo podle popisu 24 nepodmíněně...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    můj ty tondo kolenatej...

    takže nedjřív cibulačka - cibule totálně bílá a hned vodu na to, přidat jíšku z oleje a mouky (proč máslo, že jo?), vařit na sračku, přidat zakysanou smetanu, mouku rozkvedlanou ve vodě (dvakrát zahušťuj a jednou nalejvej!), vrazit tam kopr (!!!) a servírovat s kostičkama chleba smaženým v tuně oleje a strouhaným eidamem.

    pokračujem masem dvou barev na bramboráku - brambory rozseračkujem v robotu na kaši, takže bramborák nemá žádnou strukturu, česneku a majoránky jen tolik, aby nebyly cítit. a teď maso - nejdřív jedno maso, pak druhé, obojí děláme na pánvi, kde je mrtě šťávy(vody), aby se jen ovařilo a náhodou neopeklo. dáme bokem, na pánev kydnem pórek, papriku, cibuli a ještě něco, hned zalejem vodou z rychlovarky, abychom zabránili restování, přisypem maso a zahustímo moukou rozkvrdlanou ve vodě. na talíř dáme jakobramborák a polejem hnědou sračkou. sypeme eidam.

    na závěr líance, smažený předem, ohřívaný v mikrovlnce, na to rozvařený jahody a šlehačku ze spreje. tadá....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam