• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    bohužel nebo bohudík, jsem to včera viděla jen útržkovitě, ale o to větší rozčarování mě překvapilo, když jsem na stránkách prostřeno rozklikávala ty ne až tak urážlivé nátzvy jídel a pokaždé na mě vylezlo něco, že jsem skoro uskočila od monitoru a přemýšlela jsem nad tím jestli se nespkletli a nedali tam jiné obrázky. . .zakázané
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    HOUSEFLY: ale fuj..
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    trochu ot, ale toho dnesniho pana podeziram, ze po nocich chodi osahavat svoje princezny. fujky..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    UNSEEN: ano, pripojit k polsku a okamzite zavest vizovou povinnost

z toho predkrmu se mi navalovalo mozna jeste vic nez ze vcerejsiho hnoje. tuna majolky s cukrem a octem v kombinaci s rozinkama, syrovou brokolici a pripalenou slaninou? om nom nom!!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HWLLFFRDD: No právě, Karel vůbec nepřihazuje polínka pod kotel legrace. To se nedělá!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    Kurvadrát vespolek, to je zase reprezentace - král hnojiště, patlal z úřadu, solárková spárkatá běhna, šovinistka nad hrobem a skromnozubý podnikavec, co je pro každou srandu...
    Dnes dezert ze šlehačky, kompotovaných mandarinek a créme olé (jakési práškové něco), protřepat v zavařovačce a kydat do pohárů. Salát ze syrové brokolice, syrové cibule, kila majolky, cukru a rozinek. Zábava ze druhé třídy základní školy, a jak se, pane, líbila! Včera se zase stavěly panáky na půllitry...

Oficiálně tímto připojuji Náchodsko k Polsku, protože ve východních Čechách už bydlet nechci!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    - ten salát a to, že to těm lidem chutnalo a vzájemně na sebe tryskem nezvraceli
    - "vadí mi, že se s náma Karel nebaví, i když jsme ho vzali do naší party"
    - kořenky od dětí jako příčina vrcholné hrdosti na "moje princezny" (téměř trochu scary)
    - ta osoba s těma nehtama
    - a mnoho dalšího

GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    "Potřebuju další těsto"
    "Zavolej si fotrovi"

Panebože my jsme národ.
    JUDE
    JUDE --- ---
    ona to ivanka taky smazila :-) no sem zvedavej s cim pride mladej ...
    VANEK
    VANEK --- ---
    JUDE: "péct na rozpáleném oleji jako řízky do zlatova"? WTF? Já myslel, že řízky se na oleji smaží. A "První kousek vyzkoušíme jestli drží čína pohromadě"???
    JUDE
    JUDE --- ---
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    tak dneska to bylo opravdu výživný :))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    prostě mimibazar všude - čína ve složení (pokud si dobře pamatuju) kuře, žampiony, paprika, cibule, hořčice, kečup, sojovka a péct to v lívanečníku....to jinde než na mmb vzniknout nemohlo...
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no na pečenou čínu jsem byla zvědavá od okamžiku co jsem dle jejího menu zjistila, že něco takového lze. . .chut mi byla bohužel0bohudík nedopřána
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Libor opět nezklamal, dle mého perla dne: "Byt paní Ivany je instantní."
    Jinak pečenou čínu pořád ještě nějak nechápu.
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    pondělní týpek je na tečku :-D a na ivanu su fakt zvědavá. ale jinak dneska luxusní menu
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    UNSEEN: teda roman, ne libor...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    kokot štěpenej! prej "večer byl srovnatelný s mým, libor se u mě hodně inspiroval!" :o)))))
    HALVED
    HALVED --- ---
    to je debil :-)))
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    HALVED: Panenka na rebarboře je přece knedlo-vepřo-zelo ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam