KUNHUTA: pán je znalec a šmahem objevil, že králík je jak příliš mastný, tak příliš suchý a zeleninu by bylo lépe osmahnout vedle na másle a ke králíkovi do pekáče ji vůbec necpat :o)))
nicméně to, co slečna předváděla v kuchyni, to bylo tak utrpení pro oči - žampiony z plechovky (!!!), zelené olivy (!), šunka, promíchat a zabalit do listotěsta, pak ještě jednou, protože první listotěsto se trhá, upéct. králíka do trouby, po hodině pečení si vzpomenout, že by to krom králíka a zeleniny chtělo taky nějaké koření (tu kejdu, co na nebohého hlodavce naplácala, jsem nepobral vůbec). u bramborových knedlíků zaprasit sebe, kuchyň a možná i sousedovic garáž a málem zapomenout na vejce. no a dezert - na ten se doteď snažím zapomenout. piškoty, šťáva z kompotovaných broskví, něco bílého (tvaroh?), piškoty, něco bílého a kompotovanou broskev navrch. jako dětem ve školce to asi chutnat může, ale uctít tím hosty?
jo a bohemiasektové bukkake pře přípitkem samozřejmě included...