• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    DOUCE
    DOUCE --- ---
    Ale dneska chlapec docela dobrý, úplně jsem na tuňáka dostala chuť.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KUNHUTA: sakra ze bych se na to podival...
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    viděli ste včerejšek?
    brambory z mikrovlnky, urpostřed léta jahody a mandarinky z plechu, kachní játra na anglické s cibulí... sem jen čekala na zasypání eidamem
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MOSQUITKA: Tsss, náhodu se jí ty nehty při vaření velice hodily - k preciznímu ukládání cukrových ozdob jsou takové "kleštičky" jako stvořené. To bych blil....

Jinak vaření celkem dle očekávání ve stylu "mimibazar potkává osmdesátá léta" - vejce plněná masovou pěnou (a to tak, že velmi esteticky, oko jen zaplesalo) a kuře medvídka Pooh - kuřecí prsa, med, všechny "asijské" omáčky, které byly v okolí k sehnání a doladíme mraženou (v létě!!!) zeleninovou směsí jakofrancouzského typu. K tomu šťouchané brambory, které jsem, hahahaha, šťouchala štětkou ze záchoda, hahaha. Doufám, žes ji předtím nemyla, hihihi. Ne, proto je tam to hnědý, hohoho.
    No taškařice veliká, dokonce i Karel prý se už zapojil.

Akorát mrkvový koláč vypadal relativně bezkonfliktně, ovšem když jsem viděl, jak pevný má slečna úchop při strouhání mrkve, k tomu si připočetl vnady hrozící každou chvíli vyskočit z leopardího outfitu a vkusný přívěšek "naughty" na krku, zcela šovinisticky prasensky mne napadlo, že kariéru by měla dělat jinde, než v kuchyni.

Zatím bych asi nejraději pojedl toho pondělního králíka, kdybych si musel vybrat...
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    teda slečna byla husta..ty nechty mazec...vubec nechápu jak stím může dělat
    kadeřnici..a vůbec fungovat..no, ale jde o vaření a to teda taky nebyla žádná paráda..
    HALVED
    HALVED --- ---
    ty názvy jídel mě fakt někdy dostávaj a nechápu a podle mě je vymýšlí akorát lidi co neuměji vařit. Kuře medvídka Pů a hned to chutná jinak než kuře na medu.
    KEEE
    KEEE --- ---
    ona je opravdu jako Mickey Mouse?
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    MOSQUITKA: jo tak to mě fakt nesedělo:-)
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    UWE_WEBER: jj,dali měl tam hlavni jidlo slecny co bude vařit dnes..maj v tom bordel:o)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    bohužel nebo bohudík, jsem to včera viděla jen útržkovitě, ale o to větší rozčarování mě překvapilo, když jsem na stránkách prostřeno rozklikávala ty ne až tak urážlivé nátzvy jídel a pokaždé na mě vylezlo něco, že jsem skoro uskočila od monitoru a přemýšlela jsem nad tím jestli se nespkletli a nedali tam jiné obrázky. . .zakázané
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    HOUSEFLY: ale fuj..
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    trochu ot, ale toho dnesniho pana podeziram, ze po nocich chodi osahavat svoje princezny. fujky..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    UNSEEN: ano, pripojit k polsku a okamzite zavest vizovou povinnost

z toho predkrmu se mi navalovalo mozna jeste vic nez ze vcerejsiho hnoje. tuna majolky s cukrem a octem v kombinaci s rozinkama, syrovou brokolici a pripalenou slaninou? om nom nom!!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HWLLFFRDD: No právě, Karel vůbec nepřihazuje polínka pod kotel legrace. To se nedělá!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    Kurvadrát vespolek, to je zase reprezentace - král hnojiště, patlal z úřadu, solárková spárkatá běhna, šovinistka nad hrobem a skromnozubý podnikavec, co je pro každou srandu...
    Dnes dezert ze šlehačky, kompotovaných mandarinek a créme olé (jakési práškové něco), protřepat v zavařovačce a kydat do pohárů. Salát ze syrové brokolice, syrové cibule, kila majolky, cukru a rozinek. Zábava ze druhé třídy základní školy, a jak se, pane, líbila! Včera se zase stavěly panáky na půllitry...

Oficiálně tímto připojuji Náchodsko k Polsku, protože ve východních Čechách už bydlet nechci!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    - ten salát a to, že to těm lidem chutnalo a vzájemně na sebe tryskem nezvraceli
    - "vadí mi, že se s náma Karel nebaví, i když jsme ho vzali do naší party"
    - kořenky od dětí jako příčina vrcholné hrdosti na "moje princezny" (téměř trochu scary)
    - ta osoba s těma nehtama
    - a mnoho dalšího

GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    "Potřebuju další těsto"
    "Zavolej si fotrovi"

Panebože my jsme národ.
    JUDE
    JUDE --- ---
    ona to ivanka taky smazila :-) no sem zvedavej s cim pride mladej ...
    VANEK
    VANEK --- ---
    JUDE: "péct na rozpáleném oleji jako řízky do zlatova"? WTF? Já myslel, že řízky se na oleji smaží. A "První kousek vyzkoušíme jestli drží čína pohromadě"???
    JUDE
    JUDE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam