• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HALVED
    HALVED --- ---
    PETRA848: no jo když si někdo myslí, že stačí koupit těstoviny v Itálii a vůbec neví jak je připravit, ale spíš zkurvit, tak to je potom těžký. Ale třeba minulej týden dělal poručík Dan tatarák z lososa a neuspěl a když se ptal jak chtěj udělat steak ze svíčkový, tak mi ho bylo fakt líto.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja nevim, ze je trochu nenapudrujou, mi ten olej skoro tece skrz obrazovku ...
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    HALVED: Zrovna takhle paní se snaží zapůsobit "lepšíma" věcma, viz dovezené těstoviny, mascarpone (což je samozřejmě fajn), ale pak tam prdne vegetu, nedá jim ubrousky a má povlečení s koňma, který jsem chtěla v půlce 90.let. Smutné.
    HALVED
    HALVED --- ---
    PETRA848: trochu mi to přijde jako když se všichni snaží na jídle ušetřit a to tak, že kupují samý- skoro hotový jídla- jen hodit na plotnu, aby si mohli koupit lepší televizi a nebo auto, ale že do sebe cpou sračky už je nezajímá.
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    Nasypeme éčka, přesně tak, někdo to třeba nema rad, ale ja to tam prostě davam, protože ja tak prostě vařim. (!)
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    Ach bože, ta pondělní moudra o těstovinách, mně až skanula slzička. Já se občas tak stydím, že jsem ze severní Moravy... "V navodu teda psali 5-7 minut, ja už to vařim mnohem dele, měni to barvu takže Italové to asi ňák razantně oflakli...", "pokud jsou těstoviny nedovařene, tak jsou tuhe, jo. A pokud jsou rozvařene, tak je z nich sračka."
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EDERA: my do tohohle davame zakysanou smetanu, a za tiramisu to teda taky nepovazujeme - nicmene tajne to nedelame .))) to nejak nevim proc, normalni chlazenej dezert z pistoku a zakysanky, nic ostudnyho na tom nevidim
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    nejlepsi vecerejsi kontrast - pani a jeji uzasna postava/jeji auto s napisem sexy na bocnim okenku
    HANNA
    HANNA --- ---
    na "pravých italských" těstovinách byl eidam?
    EDERA
    EDERA --- ---
    WITTGENSTEIN: Co, že je tam pustěj, ale že je prezentujou jako milovníky dobrého jídla a pití!:-P

    Jinak bez mučení přiznávám, že jsem natolik perverzní, že mi dezert z piškotů máčených v kávě a pomazánkového másla chutná, ale teda 1) neříkám tomu tiramisu, 2) dělám si to jen pro sebe a tajně:-)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENTENTYKY: no, já bych ho nechal i vařit, s tím, že hlasivky by musely být amputovány. chlap teda nesnesitelnej, ale u plotny v tom týdnu bezkonkurenčně nejlepší.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: taky jsem chytal jen kousky. ale na rovinu přiznám, že když sedmileté smrádě po téhle hlášce upustilo čelist na zem a nechápavě se ptalo "jak jako tiramisu z pomazánkovýho másla?", cítil jsem se skoro jako hrdý otec :o))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jedním uchem jsem z vedlejší místnosti dneska zaslechl něco na způsob "Dezert nebyl podle mého gusta, protože já jsem zvyklá na tiramisu z pomazánkového másla."
    A takovýhle Einsteiny do té soutěže berou...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    tyvado to je zase kucharinka dneska.

    kazdopadne rada bych ochutnala jeji polevku z kachni jatry (ano, spravne, kachni jatra je nejlepsi jatra na svete!) - pomlela jatru a knedlicky byly cajk

    krom toho rada pridava ecka (vegetu) do vyvaru

    sopsky salat udela se zalivkou z octa a cukru

    a ma hlavne krasne vybaveny byt
    HALVED
    HALVED --- ---
    SHADOW__: jéé neblbni, alespon je se na co dívat a o čem psát a je to i prdel, takže chci vidět další takovýhle kuchařinky :-))
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    No.. Mě na ní njvíc přišlo trapný, jak se za všechno omlouvala.. Před chodem, po chodu... Snad jediný u čeho se neomluvila, byla ta "polévka"..Tahle holka tam vůbec neměla lízt a nebo potom vařit z konzervy guláš a polévku z pytlíku... Já bych jí dal 2 body... - 1bod za odvážnost, a druhej za snahu :DDD
    KEEE
    KEEE --- ---
    mě spíš pobavilo, jak byla v pátek smutná, že nevyhrála...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TAPINA: Ale mohla by povolit a pak by ji ráno stačilo dát do dřezu, ne? Jenže to by ta prostomyslná osoba musela plánovat, a ne koupit nebohého opeřence v Lidlu 4 hodiny předtím, než se prsíčka měla octnout na talíři.

    Plus do sabaglione bych fakt radši dával marsalu než šampus.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WITTGENSTEIN: Ona mražená kachna přes noc v ledničce nerozmrzne, a to se právě asi stalo.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NIGHTFURY: Jo, vývar: to se přece vyplatí, mrsknout do něj celou půlku kuřete a zeleninu totálně ubezdušit.
    Ale ještě k té kachně: myšlenka, že by ji nechala přes noc rozmrznout v ledničce, je pro ni příliš revoluční. Natožpak aby si koupila samostatná chlazená kachní prsa. Při "rozmrazování" kachny pomocí rychlovarné konvice už jsem řval jako Gordon Ramsay. Vrchol byla samozřejmě finální úprava - pseudoomáčka (kdo ví, jestli recept nevolal spíš po crema di balsamico) + prsa well done, když všichni vědí, že nejlepší jsou dycinky medium rare. Ten pták zemřel nadarmo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam