• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KCN2: protože prachy, a protože takový lidi nenapadne, že se chovají jako idioti... navíc když se sešli rovnou čtyři a navzájem se podporujou.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    No prave.....v me lednici postradam tri kusy zeletavy :-) ale vazne.....proc tam leze krava ktera neji ovoce...druha co jen rizky a redneck bez zubu ?
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    KCN2: i kdyz tu narocnou pomazanku zvladnes (o cemz stejne pochybuju), nikdy se ti to nepodari tak pekne nazdobit.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    Nema nekdo recept na cesnekovou pomazanku jako delala na predkrm ta dnesni sympaticka pani ? Cekam navstevu a rad bych ohromil.....zabavu jsem si zapamatoval.....
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ACIDQA: byla to hruza, škoda, že dnes nestihnu tu červenouvlasou "pani" ktera je masova a na ovoce ma "alergii"
    a to meny vypadalo výborne!
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    VEETUHS: to neni hospoda, to je vazne jenom bar :)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOMMY69: tak na hospodu s názvem Bar to celkem odpovídá
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    a to je presne ono.. uz z nekolika mist jsem dostal dotaz, jestli se tam nechci prihlasit (nedelam nejakou über gastronomii, jsem proste clovek z IT, kteryho vareni bavi a rad zkousi novy veci).. nekdy jsem nad tim premejslel a dospel k nazoru, ze by to vlastne lidi asi proste nedokazali ocenit.. jeden z mnoha pripadu byl, kdyz jsem sedel u nas v Baru a resil s nekym u piva, co jsme meli k veceri.. kdyz jsem rekl, ze jsem delal kremovy risotto s zampionama, pancettou a parmezanem, dostal jsem odpoved, ze spravny rizoto ma bejt pripaleny a krupavy..... takze radsi budu dal varit pro sebe, skoro-manzelku a obcas nejaky znamy..:))

a pri mym stesti bych v Prostrenu jako "protivniky" dostal urcite nejaky voly :)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    A zrovna minulej tejden taková pohoda :-(
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    no jsem zvedava, co pripravi ti ostatni...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ted se na to koukam...jsem za polivkou a tragedie...to je peklo mit takovy hosty
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    ACIDQA: normlane mi bylo z tech lidi fyzicky špatne. Chudak kluk :-( Menu mel paradni.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dneska fakt kule. Mit takove hosty, tak se bud rozbrecim nebo udelam cholerickou scenu plnou hrubych vulgarismu.
    K chlapkovi bych sla na veceri hned.
    Dostal 15bodu!!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    hlavně taky měli všichni rádi panenku médium a paní, co udělala koláčky z kupovaného listového těsta s komentářem "já s kynutým neumím pracovat" pak měla hemzy kdykoli někdo něco neměl domácí, nebo si s tím "dal málo práce".
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    plus zaroven v tomto poslednim severomoravskem tydnu nikdo nevedel, kde je Aljaska...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Varime s JATROU stokrat a jinak...
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    KEEE: aha :-)) tak to jsem tu uz dlouho nebyla
    KEEE
    KEEE --- ---
    JELLYBEAN: ona to sem dávala v červnu.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    MOSQUITKA: no, ale to je nekdy z cervna. neni to aktualni.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CERNAAMODRA: OLOL :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam