WITTGENSTEIN: Jo, pan namachrovanej válel: Pesto? To je asi nějaká bylinka, už jsem o tom slyšel... To mě teda zklamala, že neudělala domácí pečivo!... omáčku na kachnu uděláme z masoxu... V polévce není žádné koření, jen pepř a sůl (a masox)... Předkrm mi nechutnal, protože chuť řepy, balkánského sýru a rukoly k sobě vůbec nejde... Nakrájet a naložit řepu a naservírovat ji není žádné umění (sám měl caprese)...
Kdyby ale celou dobu nemachroval, že pracuje v gastru a všechno zná a všude byl dvakrát, tak by mu to ostatní sežrali i s navijákem a mohl vyhrát.
Kravka co má vše zaručeně italské a nejí vepřové, hovězí a vejce (ale sama všechny tři věci použije), ví naprosto jistě, že to jediné pravé tiramisu se dělá z mascarpone nebo pomazánkového másla... a "řepa mi obecně moc nechutná, protože ji nemám ráda"
Jo, u žehlení sleduju obden a docela se nasměju.