• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Prosím, poučte mě někdo - za jakých okolností má cenu péct krkovičku na plátky 3 hodiny? Nebo jsem se přeslechla?
    ALESH
    ALESH --- ---
    PISKVOR: az ted mi po letech docvakl smysl tve ikony ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    WITTGENSTEIN: Ten otazník v titulku považuji za naprosto zbytečný :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ŽENA-IN.cz - Prostřeno - závist, taktika a mizerné vaření? - Magazín
    http://zena-in.cz/clanek/prostreno-zavist-taktika-a-mizerne-vareni/kategorie/sezona/rubrika/vareni
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja vim, proc na to nekoukam. Myslis, ze by muj mozek utrpel trvale poskozeni zpusobene permanentnim rozcilenim. Staci mi to, co pisete sem, abych se nastartovala :))
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    WITTGENSTEIN: Jo, pan namachrovanej válel: Pesto? To je asi nějaká bylinka, už jsem o tom slyšel... To mě teda zklamala, že neudělala domácí pečivo!... omáčku na kachnu uděláme z masoxu... V polévce není žádné koření, jen pepř a sůl (a masox)... Předkrm mi nechutnal, protože chuť řepy, balkánského sýru a rukoly k sobě vůbec nejde... Nakrájet a naložit řepu a naservírovat ji není žádné umění (sám měl caprese)...

    Kdyby ale celou dobu nemachroval, že pracuje v gastru a všechno zná a všude byl dvakrát, tak by mu to ostatní sežrali i s navijákem a mohl vyhrát.

    Kravka co má vše zaručeně italské a nejí vepřové, hovězí a vejce (ale sama všechny tři věci použije), ví naprosto jistě, že to jediné pravé tiramisu se dělá z mascarpone nebo pomazánkového másla... a "řepa mi obecně moc nechutná, protože ji nemám ráda"

    Jo, u žehlení sleduju obden a docela se nasměju.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Soutěžím neposíláme obligátní písničku, ale video od Gordona:
    Gordon Ramsay - How to cook duck breast
    http://www.youtube.com/watch?v=xKAhjMsYCCU
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PISKVOR: Ahaa :))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    WITTGENSTEIN: Ale jo, to byla reakce na to jablecny pi ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PISKVOR: Udělat kachní prsa jinak než medium rare (57 stupňů) je mrhání skvělou surovinou.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Dnes jsem viděl kus Prostřena a opět jsem se ujistil, že je to program, který nedělá dobře mému tlaku. Dementní soutěžící ("epl pí", anyone?), v hlavní roli lehce namistrovaný gay, který bohužel nezvládá techniku. Kachní prsa na 130 na 1,5 hodiny? Proč? (Protože well done, aTo se vyplatí!) Co dělala ta bujónová kostka v dýňové polévce? Atd.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    TOOMIX: jasně, a piškoty v sirupu a maso v pečícím papíře, to se přece k sobě hodí!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hermelín s mandarinkou?
    QWITI
    QWITI --- ---
    ACIDQA: tak vono zacit tim ze v polevce je DRAHY syr na popularite asi nepridalo no...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JELLYBEAN: sama by tam ráda měla duhový delfíny, ale asi to prosadil její starej :)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    Ja jsem si teda myslela, ze me v tech bydlenkovskejch kvartyrech nedokaze nic prekvapit...ale plakat polonahy zensky nad gaucem u pani Prisky - to jsem teda čubrnela.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Slušně bábě dali sežrat, že se má líp než oni :))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    WAMPILENKA: Tenhle tyden byl jooo kvalitni :-D
    WAMPILENKA
    WAMPILENKA --- ---
    Lol. Sjíždím nějaké díly z minulých týdnů, stejnak to jsou reprízy, ale jedna baba mě tam fascinuje. V menu je napsáno francouzská cibulačka. A baba po ochutnání: "cibulaček je víc druhů a já myslela, že to bude taková ta normální česká..." :-D Vůbec to je vypečená parta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam