• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ASACHI: No spis to jde podobnymu subjektu ty dany zeme ne?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    EGGH: jojo, koupe licence v zahranici je mimo spary OSY
    EGGH
    EGGH --- ---
    ASACHI: Když ji koupíš v té "bance", tak OSE nemusíš platit, ne? Jinak - netýká se to hudby ale je to užitečný vědět - teď jsem zjistil, že když kupuju USB disky ze zahraničí a nechám si tam nahrát prezentaci, tak se taky vyhnu výpalnému OSE.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    VEGA01: Audiojungle, Musicbed, atd.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    VEGA01: ja ji nekupuju, delam si vlastni. je tocshit ale me to staci :)
    VEGA01
    VEGA01 --- ---
    MURHAAYA: Na jakých serverech hudbu kupujete?
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Praskla mi predni cast podvodniho pouzdra ke kamere sj4000. Da se jen ta casst pred objektivem vymenit nebo musim koupit cely novy obal? nemate nekdo zkusenost? Na netu jsem nic nenasel . diky
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MURHAAYA: v dlouhodobem horizontu s tim problem nemam nakoupit hudbu treba za 10K.
    Jen me to tedkom docela uprimne prudi, pac jsem chtel udelat par videi "na test".
    Ale jo, zkusim projit jeste royalty free hudbu, kde stejne nic nenajdu a pak pokorne nakoupim :)

Diky
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ASACHI: nerikej mi, ze nemas 4k na tri pisnicky. pokud je to casove neomezena licence tak to je za hubicku. pocitam, ze to chces stejne delat komercne ne? je to stejna investice jako fotak, stativ nebo disky
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MURHAAYA: To jo, ale 1 pisnicka stoji kolem 50 dolaru pro moje ucely. Potrebuju cca 3.

Co jsem koukal na konkurenci, tak tam video maji vsichni a celkem bych se vsadil, ze to neresi. Tak me napadlo, jestli na to neni nejaka klicka.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ASACHI: ja si treba do svych videji delam hudbu sam. Pro moje ucely to staci, ale ty si muzes koupit hudbu pro komercni pouziti stejne jako si muzes koupit fotky z fotobanky nebo si muzes nechat nejakou slozit od nekoho a zaplatit mu za to.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ahoj,
    mel bych na vas dotaz ...
    Rozhodl jsem se, ze bych zkusil udelat nejaka svatebni videa (jsem fotograf).
    Bohuzel po hodinovem telefonatu s OSA jsem zjistil, ze prakticky neexistuje legalni / normalni cesta jak tam hudbu dostat.

Byl by nekdo ochoten mi poradit, jak se to "bezne" resi? Klidne do posty.

Dekuji!
    PUSSYFOOT
    PUSSYFOOT --- ---
    Pro online server Novinky.cz hledáme střihače na HPP, střih v Premiéře. Cv posílejte na vaclav.toman@novinky.cz pouze vážní zájemci pls.
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    Mam dotaz, potrebuju lehkej stativ co muzu nosit s sebou, prevazne na video, sem tam na foceni. Mel sem ted pucenej http://www.megapixel.cz/velbon-videomate-638 a hlava mi prisla celkem slusna. Je to dobra volba nebo ve srovnatelny vahovy kategorii (vic jak dve kila tahat nechci) se da sehnat neco lepsiho?
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: Imho se to pronajímat jen pro hodně specifické použití - natáčení pářících se netopýrů, záběry s hvězdnou oblohou v záběru apod. a s Alexou Mini se to téměř vůbec neprotne.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    EGGH: tak uvidime jak se jim povede proti Alexe Mini http://www.arri.com/alexamini/ ale vypada to hezky. Idealni na steadicam, movi atp...Jeste by mohli pridat PL mount at se daj pouzvat normalni skla...

Akorat zase ten problem s tim zaznamem a zase musis pouzivat externi zaznam a to znamena zase dalsi kabel :( Ja to nenavidim :) nedavno jsem tocil s Alexa M http://www.arri.com/camera/alexa/cameras/camera_details/alexa-m/ ze zacatku pecka jak je to malinky a kompaktni, az pak mi spadla celist, ze k tomu je potreba vlastne jeste jedna cela dospela Alexa :D holt si to asi vezme steadicam operator do batohu :)
    BACKORA
    BACKORA --- ---
    Fakt existuje masochista, kterej v tom stříhá? (:
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PLAYER: DaVinci Resolve Lite
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Nemate prosim tip na free program pro editaci HD videa? Staci uplne jendoduchy strih s moznosti vlozeni fotek, pripadne hudby, proste neco obycejneho jako je win movie maker, ale v HD. Dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam