• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    MARTYMARTY: Nevim, jestli se to uz nahodou neprobiralo, ale bylo by mozne, aby kazdy prihlaseny rekl, kterou rasu, bude hrat (anebo pripadne random)?
    TENERD
    TENERD --- ---
    MARTYMARTY: anketa jestli bude hrat vic zergu nebo protosu?:D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Jako sedmou mapu do map packu SEASON 3 chci radši...

25 hlasy od 25 respondentů
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Takže anketa ohledně map packu byla už asi definitivně odscrollovaná, tak jsem jí uzavřel, kdo chtěl hlasovat měl prostor.
      Výsledky:
      Xel'Naga Caverns 17
      Lost Temple 17
      Metalopolis 17
      Steppes of War 14
      Shakuras Plateau 13
      Blistering Sands 12

Jungle Basin 9
      Scrap Station 9
      Delta Quadrant 8
      Kulas Ravine 6
      Agria Valley 5
      Junk Yard 1

Tohle je tedy top6, jelikož 7mé místo splitují dvě mapy, uděláme si ještě jednu minianketu, aby bylo jasné, které bude ta sedmá.
      LOBIN
      LOBIN --- ---
      ARCHITECH: dobrej napad, jen houst, stranka vyborna :)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      TRIPLT: Jo to neni spatnej napad, pridam to na TODO list :)
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Tak me napada.... jestli by se neudelala nejaka informacni tabule na tom webu.... kde by vzdy nekdo z dvojice zapsal cas kdy budou hrat... kvuli moznosti obsovani atd... :)
      Videl bych to pro semifinale finale?

Co vy na to :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---

Registrace do SEASON 3 spuštěny

VESELÉ VÁNOCE!

Pár informací tady a teď:
      Přecházíme na nový reportovací systém, stránku, kterou splodil Architech a která by měla nesmírně ulehčit organizaci (především organizátorovi :-)), takže:

• Nejprve je třeba si v systému vytvořit účet, Ti, kteří již hráli ho tam mají, přihlášení funguje jednoduše skrz ověření přes NYX (je tam na to odkaz), takže není třeba další už. jméno a heslo. REGISTRACE/PŘIHLÁŠENÍ ZDE

• Registrace probíhá přímo přes tento systém, stejně jako i reportování výsledků, rozpisy dalšího kola atd.

• Tahle season bude pro systém první, takže jsou možné nějaké drobné technické problémy, buďte shovívaví, Archi postupně pracuje na vývoji.

• Dotazy k systému, nejasnosti a nápady na jeho vylepšení směřujte na ID ARCHITECH, případně ty jednodušší zvládnu snad zodpovědět i já.

Registrace je otevřena do 5. 1. 2011 23:59:59 CET, registrujte se po příhlášení na http://vvv.mazec.org:1337/nyx-sc2-league-season-3/.

Začátek turnaje je 6. 1. 2011 0:00:00 CET, tedy hned následující den.

Map pack bude ještě upřesněn před začátkem turnaje.

Věnujte pozornost sekci pravidel, která dostala mírný facelift.

Další info přijde v čase. Dotazy směřujte na kvalifikované osoby.
      KVENTIN
      KVENTIN --- ---
      Stastne a vesele :]
      OGLOKOOG
      OGLOKOOG --- ---
      SAVANNAH: Podržíš myš nad tlačítkem Menu (F10).
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      SLUPKA:
      OGLOKOOG: Hele, jak se tyhle informace vlastně zobrazují? Je to nějaké ingame? Já když dám to nějaké ctrl+alt+f nebo jak to je, tak mám jenom sotva čitelné dvě čísla (nebo jenom jedno :D) vlevo nahoře.
      TENERD
      TENERD --- ---
      MARTYMARTY: na gsl to pry hrajou proto (nekde sem to cet), protoze nechteji davat prilis velkou vyhodu velkym housum, ktery by si jine mapy mohli trenovat vcelku v pohode narozdil od jinych hracu, kteri maji jen ladder (a tudiz nemuzou hrat custom mapy s dostatecne kvalitnima lidma). Ma to svy mouchy ale:)
      SHARNY
      SHARNY --- ---
      OGLOKOOG: Tu díru nesnášim, všechno mi jede krásně plynule a když tam najedu obrazovkou, tak brutální pokles fps... + ta mapa je dost oblíbená :/
      WOODMAKER
      WOODMAKER --- ---
      OGLOKOOG: a blbě jsem to pochopil. Omlouvám se.
      WOODMAKER
      WOODMAKER --- ---
      OGLOKOOG: jo, to jsem si přečetl správně. Ale asi mi uchází význam slova "balanc".
      OGLOKOOG
      OGLOKOOG --- ---
      WOODMAKER: dole potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu
      WOODMAKER
      WOODMAKER --- ---
      OGLOKOOG: nechápu, jak může být zvz, tvt, nebo pvp imbalanced.
      SLUPKA
      SLUPKA --- ---
      OGLOKOOG
      OGLOKOOG --- ---
      WOODMAKER: Není, třeba ZvZ je na ní imbalanced (stejně jako na Scrap Station) - dole tuším potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu.
      A k tomu FPS dropu nad dírou: 1 2 3
      SLUPKA
      SLUPKA --- ---
      WOODMAKER: Já s tím souhlasím, je to strašně pěkná mapa, o to víc mě štve, že s tím Blizzard nic nedělá...
      WOODMAKER
      WOODMAKER --- ---
      MARTYMARTY: ona je totiž dokonalá
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Tyjo koukám chudák Junk Yard, vy jste proti němu fakt nějak hrozně zaujatý :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam