• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    PEJR
    PEJR --- ---
    HURDA: mám spoustu i blbejch scanů a v duokanu se to dá, docela v pohodě bych řek.. ten ofiko kindlí interface už jsem neviděl ani nepamatuju, mobi si bohužel moc nekupuju a ani nečtu..
    HURDA
    HURDA --- ---
    SMRGL: obecně, pokud je to blbej scan, tak ti žádná čtečka nepomůže. Pokud je to dobrej scan, tak je to čitelný, ale není to tak pohodlný jako e-booky.
    PEJR
    PEJR --- ---
    SMRGL: normálně čtu, jen je dobrý aby text neměl moc velký okraje, dokonce si už asi všechno přehazuju, včetně mobi, aby to bylo na šířku.. pokud je to knížka normálního formátu(papírovýho), tak na šířku je to v podstatě stejně široký jako ta původní kniha, takže velikost písma u mě neni prob, jen je potřeba si to přehodit na ten landscape formát, jinak jsou to blechy no.. když jsou kraje moc velký, tak si v duokanu oříznu a jsem v pohodě.. pokud nepotřebuješ nějak pohtově přeskakovat v textu, tak za mě úplně v pohodě..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SMRGL: jo a nestoji to za to
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Zdravím, zkoušel někdo na této čtečce PDF ve formě obrázku - tzn. takové ty, co vzniknou sescanováním, nebo tiskem jpg do pdf????
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    DAVESADE: jen blazen by:)
    SYKES
    SYKES --- ---
    DAVESADE: MYJKA: on myslí ty slevy budoucí a virtuální, je to moderní člověk, nekouká zpět ale jen kupředu! :))) [dnes Kindle Keyboard za $139 na http://www.amazon.com/dp/B003DZ1Y8Q ]
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MYJKA: Sleva po uvedení Kindle Fire. Tak jsem si říkal, kdyby se někdo chtěl zbavit staršího.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    DAVESADE: Ake slevy mas na mysli? Lacnejsi je len pre USA s reklamou.
    POMPO
    POMPO --- ---
    ROMI:
    dik za info.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Readability je odted zadarmo!

Reading Needs a Platform: Introducing the New Readability | Readability Blog
    http://blog.readability.com/2011/11/reading-needs-a-platform-introducing-the-new-readability/
    ROMI
    ROMI --- ---
    NAVARA: hmm kua
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    GALENIUS: Já jsem si žádnou extra nabíječku nepořizoval, pouze adaptér 220V-USB 5V z DealExtreme za 2 dolary:
    Ultra-Mini USB Power Adapter/Charger - EU Plug (110~240V AC) - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-usb-power-adapter-charger-eu-plug-110-240v-ac-26753

Nehřeje, svítí na tom USB lampička, nabíjí se na tom mobil a stejně tak i Kindle. Bez problémů. Stačí mi tedy jen původní USB dodávaný kabel a když bych to chtěl nabíjet bez počítače, tak s tímhle.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROMI: ted uz je pozde, pro priste
    ROMI
    ROMI --- ---
    NAVARA: proste mi je nauctovala, i kdyz to byla reklamace, to mam reklamovat zpet, at to odectou nebo jak?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROMI: celni poplatky pri reklamaci mit nemusis, pokud si to pri odesilani poresit, aby to bylo vedeno jako reklamace
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SPM: aha ja cet "now" misto "not"... sry za fabulacni kampan :(
    SPM
    SPM --- ---
    CARTMAN: no silent právě citoval, že na kindle touch už to nejde - takže to tam neotočíš ani čudlíkem...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SPM: no tak jde to otocit tlacitkem ale to mi neprislo jako naka objevna ficura to je tak uz od dovjky snad :D jsem to mozna chybne pochopil tak ze to rotuje podle otoceni jako napr tablet nebo smartphone
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam