• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    SILENT: No tak to moment, na K4 obraz normalne otacet jde! Mozna to nejde na touch, to nevim.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    NAVARA: jojo, taky tam byla část na téma jak mi děsně děkujou za podnět a že to dají nějakým vývojářům.....což mi opět houby pomůže...netuším jak dlouho jim trvá něco vyplodit
    CASTER
    CASTER --- ---
    CARTMAN: ja doufam, ze nez to budu muset resit, tak ten mass delete bude :)

CASTER: tak jo, DHL to fakt zvladne za 2 dny i pred vanocema...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CASTER: ja vypnul to ukladani uz nekdy davno a ted vzdy kdyz si chci dat lekci zenovyho klidu to odmazav... vetsinou u 10-12 souboru mi zen dojde
    CASTER
    CASTER --- ---
    CARTMAN: jo koukal jsem ze to maj stejne nejak rozbity, mam tam asi 100 souboru a porad ukazuje 0.0 of 5 GB (0%) :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nekdy v zari nebo v rijnu kdyz vysel ten novy FW ktery tohle nejak resil jsem cetl na nejakem blogu clanek ze az to misto dojde tak se muze stat leccos ale ted to nemuzu najit takze asi panika je zbytecna
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CASTER: tak jsem na to jeste koukal a automaticky to nejspis nebude

Jak na osobní dokumenty v Kindle Library (Cloud) | Eboocek.cz
    http://www.eboocek.cz/2011/10/jak-na-osobni-dokumenty-v-kindle-library-cloud/
    CASTER
    CASTER --- ---
    CARTMAN: coze, automaticky? jdu to vypnout a promazat
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    jinak vcera prisel sponzorovany k4 a prozatim nadseni. doufam ze se ty reklamy budou menit casto i kdyz tam na girls with a dragoon tatoo je docela povedena :)... btw na te onscreen klavesnici se tim krizem pise fakt pohodove
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: ono hlavne az ti to zaplni tech 200mb tak zaplatis za additional space pokud mas na amazonu kartu takze good to go :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MEDVED007: tasky jsem psal, dostal jsem lepsi univerzalni odpoved :)

I'm sorry, at this time, there is no mass delete option to delete some selected items in your Kindle.
    However, this is something that we need to take serious consideration for change in how this process works. To ensure the utmost attention, I've also passed your message on to the appropriate people in our company. We value customer feedback such as yours as it helps us continue to improve the service and selection we provide.
    It's important for us to hear how customers feel about all aspects of shopping at Amazon.com, so we can continue to improve our store and the service we provide.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a cemu vadi, ze to je v nakym archivu na jejich webu? schvalne jsem ted koukal co tam mam, to radsi at se amazonu zaplni disk nez abych ty idnesy mazal po 1, fuj
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    tak jsem psala na kindle, jak si mám smazat z archivu noviny když to nechci jak tydýt dělat na webu po jednom...tak mi poradili jak to mám dělat po jednom :-) na otázku jak kindlu zabránit v tom, aby to furt strkal do archivu mi neodpověděli vůbec....čili informační hodnota odpovědi je nula :-(
    SILENT
    SILENT --- ---
    SILENCE: potvrzuj ze fungovani zdarma stale funguje a tipuju, ze ho brzy nezrusej
    CASTER
    CASTER --- ---
    SILENCE: surfovani je stale zdarma, dorucovani osobnich dokumentu poslanych na @kindle.com je zdarma pouze pres wifi, na tom se taky nic nezmenilo. Taky predpokladam ze to nezrusej.
    TWARR
    TWARR --- ---
    SILENCE: Hledaný řetězec je příliš krátký: 3g ;)
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    z nejakyho duvodu nemuzu auditko filtrovat podle "3g" tak se chci zeptat nekoho, kdo kindle 3 s 3g skutecne pouziva jestli je to stale jeste zcela zdarma, a vsech ostatnich na rumory jak dlouho to jeste asi zcela zdarma bude. osobne si myslim ze kdyz ty novy modely 3g nemaji, tak uz by to pro tu celkem uzkou klientelu mohlo zdarma zustat.. ale kdo vi.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Skusim aj sem.

Nasiel by sa niekto ochotny, kto by mi zdigitalizoval knihu o tarotoch, 222 stran, rozmer knihy cca ako A5ka. Obsahuje obrazky kariet.
    Praha, knihu mam a dodam.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DRIZDIK:
    QWITI: aaah ja se taky nechal zmast SILENTem pritom proc to neni u touche je jasny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam