• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JYRKA: to ja zas rad opeprim diskusi treba expresivnim vyrazem jako pyca ... coz v dusledku pak vlastne neni ani vulgarizmus jelikoz to ma jine i/y :))
    XAJA
    XAJA --- ---
    JYRKA: to bolo zbytočné. y aj i sa píše pravou:)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MEDWYN: nicméně je fakt, že pak se kultura projevu zas tak moc neliší od diskusních příspěvků například na idnes.cz
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MEDWYN: ano, bavý mnje to.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    KID_MCHUTT: Ono mezi nami, jYrka ma evidentne pro tento typ humoru slabost.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PLUMM: nie, nevadi mi, ze sa diskutuje, ale to ze sa v x prispevkoch omiela to same len s malou zmenou slov, aj ked to uz vsetci pochopili, Navara na to vytvoril anketu a navstevnici v nej zahlasovali... diskusia ma prinasat nieco, co citatela obohati, nie co ho otravi, ked otvori diskusiu a caka nejake nove poznatky o kindli a znova najde len tie same vylevy PLUMMa, ktory nema raz zarovnanie do bloku

ano, to ze pre teba su nerovnake medzery ble som pochopila i predtym, nez si sem nalinkoval ofarbeny obrazok a taktiez tu prebehli dalsie nazory, ale hlavny dovod preco som reagovala na ten prisevok, teda co mi vadilo na tvojom vyhlaseni, bolo to kategoricke "Proto je prostě uplně jedno, že pravej okraj neni v jedný lajně", hlavne preto, ze mnohym to proste jedno nie je, _tebe_ je to jedno, ok, tak to prezentuj len ako nazor, a nevydavaj taketo kategoricke prehlasenia, ktore navodzuju dojem, ze tym, ktori tvoj nazor nezdielaju ide o to, aby text vyzeral pekne a nie o efektivitu citania...
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ALEXIS: Samozřejmě že to beru podle sebe, podle koho jinýho bych to asi tak měl brát? :D
    A to pletení si odstavců se dá vyřešit a taky řeší prázdnou řákou, žejo.

Btw. jestli ti vadí, že se na diskuznim serveru i diskutuje, tak bys možná měla začít chodit jen do linkovacích galerií.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JYRKA: inu dobrá :D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KID_MCHUTT: tak se omlouvám. abych dodal váhu svým slovům, tak jsem si zlomil levou ruku. Postačí to jako důkaz kajícné omluvy? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JYRKA: rozhodně to ale zabolelo :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SPYYDY: KID_MCHUTT: To si pište, je je to schválně :-)
    Ani mě nenapadlo, že by to někdo mohl považovat za neznalost.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    KID_MCHUTT: No, já tak trochu doufám, že jde o recesi, kdy člověk udělá záměrně chybu ve slově chyba (ou,vtípek) .)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JYRKA: chyba :) sorry, tohle mě tak praštilo do očí, že to zabolelo :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HURDA: Ve zdrojovem epubu je to spravne. Je tam chiba, podle meho
    HURDA
    HURDA --- ---
    JYRKA: ono to volitelné dělení je holt znak, tak ho vykreslí. Ale taky se divím, že tohle nenaimplementovali.

I když zase pokud se nemýlím, tak je to soft-hyphen a co když ho někdo blbě používá jako viditenou pomlčku?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Kindle dokonce v mistech, kde je oznaceno volitelne deleni, tak narve natvrdo pomlcku. Neni nic hezciho :-(
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PLUMM: lenze ty to riesis furt len podla toho, co vyhovuje tebe a ignorujes fakt, ze ini ludia to maju inak... teba pri citani orcividne rusia rozne siroke medzery, mna rusia nerovnako dlhe riadky, a je pre mna efektivnejsie citat dlhy text zarovnany do bloku, kde mam jasne definovanu sirku riadka a tvar odstavca a nic ma neodtrha od venovania sa informacii v texte obsiahnutej, zatial co ked ma kazdy riadok inu sirku, tak furt podvedome cakam koniec odstavca a rusi ma, ze tie vety nadvezuju "divne"
    ale fakt uz s tym chod niekam, vsetci tu uz pochopili, ze ty mas rad zarovnanie na praporek a ze nad textom zarovnanym do bloku sa ti zdviha zaludok, super, si spokojny? ale dalej uz to nikoho nezaujima a omielat furt dokolecka tu jednu informaciu uz je nudne
    CASTER
    CASTER --- ---
    PLUMM: anketa se dela tak, ze vpravo dole pod polem pro zadani prispevku prepnes select "text" na "anketa", ale dost mozna to jde jen tem co maj premiove clenstvi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam