• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    HURDA
    HURDA --- ---
    CARTMAN: Magnet je v porovnání s tlouštkou obalu zanedbatelnej, fakt se není čeho bát.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CARTMAN: přesně v tomhle typu pouzdra mám KKeyboard asi rok, tahám ho v kabelce, nijak ho nešanuju a Kindle je jak novej (až na ohmatání šipeček, ale to není pouzdrem)
    čili pokud ti v podobném pouzdru čtečka umřela, bude to asi rukama
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SMRGL: magnet nad display a jeste do kabelky kde se k tomu muze pritisknout uplne cokoliv... auau disaply bude v prachu do tyden :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADITU: okraje jsou kryty protoze to pouzdro precuhuje par milimetru, takze jako rozhodne nekouka nikde ten holej roh. Nicmene pri dlouhodobem uzivani (rok a pul mam pouzdro s tema rohama od Oberonu) jsem ziskal pocit, ze mozna praskliny v dolnich rozich Kindle muzou souviste prave s timhle zpusobem uchyceni, kdy tam je docela festovni napnelismus... Kazdopadne do pouzdra, ktery ma jednu stranu volnou pro vyklouznuti pristroje, bych asi nesel, neco podobnyho mam u telefonu a na zemi je kazdou chvili.
    ADITU
    ADITU --- ---
    SMRGL: jako ono to neni az tak snadny to vytrast, treni toho povrchu vuci kindlu je vcelku slusny. pokusy na tohle tema jsem nedelala, jde o pocitovku.
    u obalu, kde je uchyceni jenom za rohy, bych se sice nebala vypadnuti, ale zas by me trosku (pri obsahu moji kabelky nebo batohu) desilo, ze si polamu a otriskam ty nekryty okraje.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    ADITU: HURDA: takže asi zatím vyhrává ta z DX

ADITU: právě, při mém pořádku v tašce se b y se mi určitě stalo, že by vypadla....
    HURDA
    HURDA --- ---
    SMRGL: já má to z dela extremu a jsme nadmíru spokojen
    ADITU
    ADITU --- ---
    SMRGL: mam tu prvni a jediny, co bych ji obcas vytkla je, ze kindle neni nijak zajisten zhora. jsem zvykla z bookeenu a jeho defaultniho pouzdra, takze uz si to podvedome hlidam, ale kdyz jsem parkrat pujcila kindle v obalu do rukou lidem, co to drzeli prvne, trnula jsem, aby to neobratili a kindle nevypad na zem
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    SMRGL: každopádně nabízejí se dvě konstrukce

ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SMRGL: Hmm. A za tím prvním PDF mi chybí ještě video, autocad a animovaný GIF. :-D
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    btw: jaké pouzdro?? koukám, že originál s lampičkou je silně mimo. na ebay je poměrně velkej výběr.. máte nějákou zkušenost s konstrukcí pouzda?
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Dobrej návod z recenzí na alze :D

- též občas si něco naskenuji, více stránek, z papírových knih přes skener HP tiskárny do souboru PDF a ten pak exportuji do vícestránkového TIF. A ten otevírám v MS Office DocuImaging a přes OCR ukládám do .DOC pro MS Word a ten je již editovatelný i s možností uložení do .PDF, který čte Kindle 4
    GREVE
    GREVE --- ---
    BEDRICHKANGOO: Jo, máš pravdu, tohle mě skutečně nenapadlo, že budou mít dvojí ceny :-)

Kdybyste se chtěl někdo zbavit nějakého Kindlu, tak mi prosím dejte vědět! Rád bych koupil do začátku něco levnějšího.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    CASTER: Co je to základní tvar? Přítomnej čas? Dej příklad slova, vyzkoušim to.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Umi uz ten anglicko-cesky slovnik ropoznavat i slova co nejsou v zakladnim tvaru? Vestaveny vykladovy to umi dobre, jeden anglicko-cesky, co jsem kdysi stahl, to neumel, coz byl docela opruz.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKATEMURAI: jde, uz jsme to rozbehali... stahni si ho ve verzi MOBI, nahraj pres kabel a pak v nastaveni mas moznost zmenit defaultni slovnik...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BEDRICHKANGOO: libi se mi jejich srovnavaci fotka zvetseneho eink vs lcd :-)

TEKKET
    TEKKET --- ---
    BEDRICHKANGOO: může si to nechat přeposlat, ale to zase zaplatí navíc za přeposílací službu.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    pokud se mílím tak mě prosím oprav abych stihl ještě zrušit nebo změnit objednávku :o)
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    GREVE: jenže to koukáš určitě na tu speciální nabídku, to ti do čech nepošlou, pro čechy lze vybrat pouze druhá možnost za 139$ a to pak s dph a postou vyjde na cca 3900
    GREVE
    GREVE --- ---
    BEDRICHKANGOO: Já nevim, ale když to počítám, tak mě Kindle Touch přímo z Amazonu vyjde asi tak na 3024 Kč (kurz 21Kč za dolar), a ten obchod ho prodává za 3629. To mi nepřipadá levnější. Nebo jsem to vypočítal špatně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam