• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CARTMAN: tohle je shareware. My si ho koupili, ale je plně funkční i bez registrace a nákupu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JYRKA: o atlantisu jsem taky slysel ale nechtelo se mi kupovat spesl soft na neco co je potreba jednou za uherak na druhou stranu je fakt ze crack se taky najit da kdyby to nekoho trapilo
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JYRKA: Ale koukám, že jsem dal špatný odkaz na Atlantis. Je to: http://www.atlantiswordprocessor.com/en/
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CITRONAK: Taky dost na prd. Vyzkoušeno, nepoužitelné. Sorry, že jsem dneska tak negativní. :-)
    Ale Pages strká obrovský mezery za odstavce a těch progřešků je víc.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LEFTY: Pokud máš Mac OS, tak Pages umí import doc a export do epub.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    EVILMIND: Calibre neumí doc/docx.
    A výstupy z něj jsou hanebné.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LEFTY: Calibre
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LEFTY: Pokud nechceš používat tabulky, tak Atlantis. http://www.circularsoftware.com/how-it-works/
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LEFTY: libreoffice + writer2epub
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    vím, že je to tady o kindlu, ale snad nebudu moc off-topic - poradíte nějaký konverzní postup z MS .doc/.docx do epub? Nemůžu využít konverzi amazonu, protože mám nook :-)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    tak jen abych ukončila mou Kindle story ;)

balík byl doručován na adresu 160 km ode mě a byl oproti podpisu a dokladu, takže mi tam nechali jen lísteček. s poštou je to tu složitý, obvykle tu všecko maká maximálně od devíti ráno tak do pěti odpo, a já od sedmi do půl pátý makám (o těch 160 km jinde). nicméně! na lístku bylo napsáno, že se pokusí to doručit ještě jednou v sobotu. i sebrala jsem se a vyrazila jak nejdřív jsem dokázala a dorazila na tu adresu. nikdo nevěděl, zda už tu pošta byla, bylo 11 dopoledne... po 40 minutách sezení v autě před barákem přijela pošťačka a já mám nový Kindle keyboard!!!

pardon, já mám jen šílenou radost :D
    XAJA
    XAJA --- ---
    HURDA: nie, nie je to cez amazon, predplatené je to u vydavateľa tých novín, ale už je to vyriešené - sami sa ozvali, že mali nejaký problém:)
    HURDA
    HURDA --- ---
    XAJA: je to oficilání předplatné přes Amazon? to pak řeš s jejich supportem
    XAJA
    XAJA --- ---
    buď sa zbláznil amazon, alebo petitpress. odoberám ich noviny a už tretí deň mi ráno po pripojení k wifi nenabehne do kindla jeden "výtlačok", ale tak 6-7 tých istých. v knižnici na amazone ich mám tiež niekoľkonásobne, takže to nebude nejako priamo kindlom. čím to môže byť? predplatené ich mám len raz, samozrejme.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    lidi mate nekdo zaruceny postup k instalaci Duokanu na Kindle Keyboard 3G v.3.3? pokousel jsem se ho instalovat dle postupu na amazon-kindle.cz, zel neuspesne. diky vsem
    SPM
    SPM --- ---
    HURDA: no trefovat se do toho potmě před spanim je fakt radost... u miniUSB tenhle problém nebyl
    SPM
    SPM --- ---
    BEDRICHKANGOO: u HTC neni...
    HURDA
    HURDA --- ---
    HURDA
    HURDA --- ---
    NAVARA: at vymyslite jakekoliv reseni tak ho 10% lidi nebude schopno pouzit. (Precentil špatně zadaných plateb z blbým VS nebo SS)

jako vylomit si konektor, protože neumim zasunout USB ROFLMAO

http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/04/memes-always.jpg
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PECA: pro nektera tenka zarizeni je mini prilis velky - nemohly by ho mit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam