• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KURE:
    RIVEEK: to je fakt no. pokud bych hledal ctecku a nezalezelo by mi na whisperneru tak bych si radsi koupil nejakou co treba podpureje majoritni formaty nebo neblije do svych knih drm nebo ma trosku snesitelnejsi pdf reader ale zase chapu ze moje pozadavky nejsou majoritni tudiz ok ale stejne me to prekvapuje odrzinout se od veskeryho dynamickyho contentu kterej kindly umi dorucovat zdarma :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    KURE: přesně moje situace - koupený normálně, zaregistrovaný a víc nemám důvod se k wifinám připojovat.
    KURE
    KURE --- ---
    CARTMAN: ja myslim ze kindle ma i jiny vyhody. napriklad byl dost dlouho bezkonkurencne nejlevnejsi eink.
    a ja sice zaregistrovanyho kindla mam ovsem sluzby amazonu na nic nepotrebuju, takze kindla krmim kabelem z kompu, mam ho vyhradně jako nahradu papírovy knihy. ergo chápu že je hodně lidí který zadnej whispernet nepotrebujou.
    SPM
    SPM --- ---
    PEK: otázka jak moc rychle to funguje; možná že když už je to posunutý o moc, tak už ne :) před časem když už hodiny měly náskok asi hodinu a půl jsem tu wifi zapnul a čas šel pořád stejně blbě... asi se to musí dělat častějš, než to nabere takovej offset :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PECA: dobrovolne se odstrihnout od whispernetu defkato jediny vyhody kindla vyzaduje urcite balls of steel :D ale lidi jsou fakt zvlastni za vidinou usetrenych peti stovek jsou schopny cehokoliv :)
    PECA
    PECA --- ---
    PEK: Na to jsem slyšel jeden o tom, že lidi, kteří si koupili sponzorovanou verzi (tu s reklamami), nechtějí Kindle registrovat a připojovat do netu, aby jim to nezobrazovalo reklamy... No, taky řešení, že.
    PEK
    PEK --- ---
    SPM: RIVEEK: Myslím, že čas se synchronizuje, když je kindle zaregistrovaný u amazonu a připojí se přes wifi nebo 3g síť. Často čtu články z webu a hodiny jdou správně.
    SPM
    SPM --- ---
    FEAINNE: no, mně jdou dopředu taky :) možná ne až tak moc rychle, ale jo, za měsíc provozu je to v nepoužitelném stavu :)
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    díky moc!
    FEAINNE
    FEAINNE --- ---
    RIVEEK: Zajímavé, mně se úplně stejně zpožďují.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    možná lamerský dotaz - na Kindle 3 se mi pravidelně předcházejí hodiny (device time) během dvou týdnů klidně o deset patnáct minut. Což mě vždy, když si čtu a chci vědět kolik je - a stačilo by ťuknout na "menu" - nutí vytahovat mobil. Zvlášť v nacpaném MHD pruda.
    Máte s tím prosím někdo zkušenosti nebo radu co se s tím dá dělat ? Nechi se zatím pouštět do případného upgrade už tak nějak z principu...
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    DALIBOR: pre amikov je aplikacie notepad, inak sa to da urobit tak. ze si vytvoris napr rtf subor cez kaliber konvertnes, hodis na kindle a do neho pises.
    v suboru budu napr riadky Poznamka 1, 2, 3, atd... nie je to zrovna v dnesnej dobe user friendly, ale cely kindle navrhoval nejaky idiot z mongolska alebo slovenska
    PECA
    PECA --- ---
    DALIBOR: Ne. Poznamky se psat daji jen k textu v ebooku. Jenze ja na ty debilni klavesnici nebyl schopny psat vic jak par slov v kuse. Na psani poznamek to zpravidla chce slusnou klavesnici. Tedy, pokud poznamkou nazyvas text delsi par desitek znaku.
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    uvažuju o koupi kindlu, nevíte prosím, zda na Kindle existuje něco jako Word? Chřěl bych si do něj občas napsat poznámky...díky
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    pokud by nekoho zajimalo co se asi chysta na letosek:

Nový tablet Kindle Fire s 8,9″ displejem a Kindle Touch s podsvícením | Amazon Kindle 3, Kindle Touch, Kindle Fire | Elektronické knihy a ebooks zdarma
    http://www.amazon-kindle.cz/novy-tablet-kindle-fire-s-89-displejem-a-kindle-touch-s-podsvicenim/
    SILENT
    SILENT --- ---
    CASTER: ono by to taky asi slo zmenit v tom finalnim souboru, pocitam...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Je tam cislo transakce.
    Zverejnili jsme to na nasem Facebooku, sdileli jsme to z Facebooku pachatele
    SPM
    SPM --- ---
    KURE: Packpub to dělá podobně a ověření pošty tam není určitě... já si tam sice adresu vyplnil správně, nicméně ty neandrtálci asi neslyšeli nic o UTF-8, takže každá stránka knížky má v patičce adresu s rozsypanou diakritikou :(
    KURE
    KURE --- ---
    ARXIE: mel jsem to podobne, nez jsem zjistil ze mi na tu adresu poslou ověření :D
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    CASTER: netusim, ja to dal pouze sem... mam to za fejk, takhle blbej snad nikdo byt nemuze ;)
    CASTER
    CASTER --- ---
    ARXIE: no tam uz evidentne overeni postou neprobehlo :) ja myslel ze tam ted misto toho davaji cislo karty, kterou se platilo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam