tata chtel pro mamu koupit ctecku ebooku
tak sem mu doporucil kindle, jakozto v mych ocich nejpopularnejsi a nejrozsirenejsi ctecku globalne
posleze z nej vypadlo, ze nejak nemuze sehnat obchod kde si legalne zakoupit nejakou tu knihu aby se to dalo narvat do kindlu
tak sem se na to kouknul .... no a jake prekvapeni me cekalo, kdyz jsem zjistil ze Kindle-Amazon nepodporuje cestinu... a ze u nas dominuje (nebo ne?) jakasi Wooky sragora a takove tituly se nedaji nahrat na Kindle
ted mam kapku maslo na hlave...mama fnuka ze chce kupovat tuhle a tuhle novinku, kterou ale klasicky nabizej jenom pro wooky (pres tu jejich ctecku se nak nemuzu dostat k fyzickemu umisteni daneho titulu... ze bych to zkusil preformatovat a nahrat do Kindle pristroje pres aplikaci calibre)
poradite mi?
napadla me varianta ze rodicum tedy doporucim si koupit wooky ctecku a at si vklidu nakupuji v neoluxoru, kosmas a spol. a ja si od nich prevezmu kindle a budu ho pouzivat vice "punkove" (warez knihy... tituly v anglictine...atd)
...idealni by ale asi bylo, kdyby se mi nejak povedlo dostat wooky-based titul na kindle ctecku...jde to nejak?