• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    ULRIK: mne prave vydrzala mesiac a pol, precital som na nom 10 knih, wifi nemam zapnute.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem si konečně přičichl ke Calibre a uspokojilo to moje pedantské choutky!
    Hrozně dlouho jsem se odhodlával toho programu využít.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tak už mi odpověděli Customer Service, momentálně si můžu tak akorát napískat. App Store mi tu nepojede, ani na stažení free aplikací. Takže je Fire HD (tady) momentálně jen čtečka s prohlížečem a stereem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ULRIK: u K3 nepozoruju, ze by baterka byla na tom po letech nejak vyrazne hur, porad v klidu driv doctu knihy, co jsem chtel z nej cist, nez se vybije - a pri vybirani novejch se zase nabije :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jejda, ted jsem nasel nejaky nehezky zpravy. Jak je to se stahovanim aplikaci z jejich store? Je to skutecne limitovano jen na US adresy a kreditky??
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Netusite, zda, kdyz ted objednam z USA Kindle Fire HD, stihne prijit do Vanoc?

Btw - kdy vam u Kindle 4 zacala odchazet baterka? Mne se podezrele rychle vymlati i bez pouzivani WiFi a bez cteni...:/ (a to jako, ze par desitek stran a necinnost ho vybije za pet dni).
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    mam v Kindlu 10ky knizek a stovky periodik
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    E2E4: mam pocit ze se mi posledni dobou delsi dobu probouzi - klidne 15 vterin, ale pak uz je to OK
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SILENT: To bude asi dalsi krok, nicmene jak jsem psal nize, vsechno uz je oindexovano "items not yet indexed 0".

Nejhorsi je, ze to zpusobil ten upgrade na 3.4, ktery se udelal "sam". Neslo mu zabranit.. :(
    SILENT
    SILENT --- ---
    E2E4: jo, hmmm... muze to byt konkretni kniha, na ktere se zasekava indexace, asi bych je zkusil vsecky vyhodit
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SILENT: Takovy to jak to drzis asi 20 vterin a pak se to vypne (bila obrazovka) a pak to bootuje, nebo jakej?

Zkousel jsem i reset do tovarniho nastaveni, jak jsem psal nize.
    SILENT
    SILENT --- ---
    E2E4: ten tvrdsi restart jsi asi zkousel...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    EVILMIND: Pri vsem. Pomaly k nepouzitelnosti, navrat na home z cteni knihy nekolik minut nebo dosla trpelivost a reset.

Po vymazani collections.json o neco lepsi - menu a zpatky asi 20s, navrat na home z cteni knihy asi 30s.

184 knih, zadny pdfka, indexace uz dobehla.

:(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    E2E4: pomaly pri cem? niceho jsem si nevsimnul, ale pravda mam tam tak max 100 knih, ktery prubezne obmenuju...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Po update na firmware 3.4 mam Kindle 3 (Kindle Keyboard) strasne pomaly, resp. nepouzitelny. Je fakt ze tam mam asi 1000 knih, a vsechny collections. Zkousel jsem reset do tovarniho nastaveni, vymazat 2/3 knih, ted zkousim vymazat puvodni collections.json a search indexes.

Mate nekdo podobnou zkusenost? Neco pomohlo? Skoro mam podezreni ze Amazon po uplynuti zaruky udelal OTA FW upgrade, ktery ho zdegeneroval abych si koupil novejsi model.. :(
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZATAMOKO: Pokud má tvrdé DRM, pak samozřejmě nikoli.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    All: da se prevest Wooky kniha do Kindle?
    Ukazku Calibre v pohode prehodil do MOBI, ale s koupenou knihou ani prd.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    WITTGENSTEIN: aj aj to jsi mel rict hned by mela o zakazku vic:)
    Neva snad to postovny a clo nebude tak hrozny.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ARIAEL: Já si to mohl pořídit jen díky švagrové, která je au-pairka ve Státech a teď se vracela kvůli obnovení víza.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    WITTGENSTEIN: Bazmek Amazon se brani ho posilat do cech:) Takze jsem ho bohuzel musel obejit pres Shipito...
    Sice v cechach ho teoreticky nabizeji alza a czc ale maji dost nerealisticky ceny a navic ho ani nemaji a nevedi kdy ho mit budou. Takze pred vanoci jim Amazon zadny neda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam