• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DARUMA: ano
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Je mozne ze posledni model Kindle DX neumi wifi, ale pouze 3G??? To by byl ted gol.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: mym problemem je pomalost pri hodne knihach a vsech v collections.

potreboval bych konkretne vedet filenamy a idealne rovnou prikazovou radku toho kflasheru.. kdyztak posta pls

diky
    MINGHAO
    MINGHAO --- ---
    SILENT: Kite se zdá fungovat dobře. Sice moc nevím, jak ho ovládat, ale zprovoznil jsem přes něj vlastní spořič. Adresář jsem v rootu měl. Nevadí, nějak to pak zkusím vykoumat o během dlouhých zimních večerů...
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINGHAO: jinak ten kite se nainstaloval dobre? mozna to pak bude chtit restart, tim nic nezkazis
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINGHAO: ja to delam pres launchpad, protoze ten uz jsem tam mel, cili skitem uplne neporadim. ten adresar ma byt v rootu disku, kdyz to pripojiz pres USB, cili na setjne urovni jako treba documents (ale ne v nich).
    MINGHAO
    MINGHAO --- ---
    SILENT: Nějak jsem se nedostal k bodu číslo 5. "Kite will present you with a choice of two pseudo-documents for starting KPDFviewer." Nic mi nikde Kite nenabídl. Mohl bych požádat o detailnější instruktáž? Kde vytvořit ten adresář customupdates? Má se po tom Kindle restartovat? Kde to nabídne ty pseudo-documenty? Díky moc.
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: k3flasher nemusíš kompilovat, je ke stažení jako binárka.
    Správný RAM kernel je mx35to2_mmc.bin (můžu dodat).
    Máš dvě možnosti: flashnout 3.02 a pak updatovat kam až se odvážíš (já jedu stále spokojeně na 3.1) nebo můžeš flashnout přímo 3.3, pokud chceš jen o jeden krok zpět.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: hm no dobře, řekněme, že bych měl zkompilovanej k3flasher a stažený ramkernely.

kterej ramkernel, kterej firmware a co z tohodle a jakým příkazem, když chci především aby Kindle nebyl pomalý k uzoufání, což se stalo po nevyžádaném OTA updatu na 3.4 ?

[PHP] kindle_dev_links - Pastebin.com
    http://pastebin.com/Wdw4L7yT
    SILENT
    SILENT --- ---
    (SILENT: tak vyreseno)
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: jeste bych dodal, pokud pouzijes misto launchpadu kite, nemusis mit jailbrake. cili bez jailbreaku:
    Kite: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=168270
    PDFViewer (sekce using Kite): https://github.com/hwhw/kindlepdfviewer/wiki/Installation-Guide
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DSMID: Díky. Kindle s EPUB už připomíná čtečku.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: jojo, to jsem pochopitelne udelal, na vetsinu pdf to funguje, na nektere ne
    DSMID
    DSMID --- ---
    MEDWYN: Možná funguje, ale hodně to využívá klávesnici, takže se to asi nedá ovládat.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Hodně PDF totiž lže o rozměru oblasti s obsahem a pokud se viewer těmito informacemi řídí (nastavení "Trim page: auto" v reflow režimu popř. "Fit zoom to content" v normálním režimu), část obsahu se vůbec nezobrazí.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Myslím, že dost záleží na tom, jak si nastavíš bounding box (Shift-X). Nastav si ho tak, aby se ti do něj vešel celý obsah stránky - zvlášť pro sudé a zvlášť pro liché stránky.
    SILENT
    SILENT --- ---
    Tak jsem nainstaloval novou verzi a ten reflow je paradni, i kdyz porad u dost PDF nefunguje. Bohuzel to furt dela jednu neprijemnou vec. U nekterych PDF pri pohledu fit-to-width posouva page down na dalsi stranku, misto aby zobrazil zbytek textu na puvodni strance. U nekterych to funguje spravne. Skoda.
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: jo, tusim muzes pouzit i kite misto launchpadu

MEDWYN: ne
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    DSMID: A funguje to i na K4 non touch?
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    Chápu správně, že abych to nainstaloval musím udělat:
    * jailbreak
    * launchpad
    * PDF Viewer
    ?
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    DSMID: To je geniální. Jemný zoom mi dost chybí. A ta podpora dalších formátů ... super. Díky za info. Zkusím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam