• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CHRAMOSTAK: Po Novém roce. Došly frantíkům displeje. :-(
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    CHRAMOSTAK: Áááááááááááááá... na horory nemám prostě žaludek. ;]
    CHRAMOSTAK
    CHRAMOSTAK --- ---
    HURDA: Najdi si, jak se dela hard reset, a vyzkousej to. Pokud to nepujde, tak se obrat na amazon. Ted se mi stejnym zpusobem rozsypal Kindle druhe generace, hard reset nepomahal, pratelskej Ind na zakaznickym chatu mi povida, ze uz jsem mimo zaruku a tenhle model uz se stejne nevyrabi, takze mi muze tak maximalne dat slevu na novejsi Kindly. Byl mezi nima i nejakej Kindle keyboard, tak nevim, treba budes mit stesti a jeste ti ho vymenej, kdyz jim posles starej.

Cimzto je prede mnou vidina dlouhych zimnich noci bez ctecky.
    JYRKA: Tak hernajs, kdy bude zase dostupna Bookeen podsvicena edice? :)
    HURDA
    HURDA --- ---
    Nějaká rada, či pomoc? když se mi po záruční době (jeden a půl roku) - rozsypal Kindle (3generace Keyboard) - display stále ukazuje částečně rozsypanej spořící obrázek - po připojení k PC se normálně hlásí, takže mám vlastně docela velkou flasku.
    CORDANE
    CORDANE --- ---
    DSMID: Diky za tip, to je vlastne fakt, proc neobjednat ze zahranici :-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, máte tu někdo Kindle Fire?
    Měl bych nějaký dotazy a nevím kloudně, na koho se obrátit.
    Díky.
    DSMID
    DSMID --- ---
    CORDANE: Co tohle ?
    8 liber i s poštovným z Británie (4 - 7 pracovních dní).
    CORDANE
    CORDANE --- ---
    Dobry vecer, omluvte neznalost, sama kindle nemam, ale chtela bych vas pozadat o radu - vyhlidla jsem pro pritele na Kindle 4 Non Touch obal s integrovanou lampickou, typove takto (http://www.amazon.com/Compass-Amazon-Kindle-Lighted-Leather/dp/B006OW0M8I/ref=sr_1_165?ie=UTF8&qid=1355780708&sr=8-165&keywords=kindle+lights). Velmi se mi libi typ lampicky, videla jsem ji u spolucestujici a prislo mi, ze osvetluje dobre. Mate zkusenost s podobnym typem (tvarem) lampy? Mate tip, kde sehnat cerne pouzdro s touto nebo podobnou lampou jinde nez na amazonu (nejlepe v CR :-) ? Dekuji
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SILENCE: Lampičku jsem používal, dokud jsem si nepořídil podsvícenou čtečku po dobu 4 měsíců, baterka nedošla. Ruší víc, než podsvícená čtečka, ale méně než klasická lampička. Dotaz na partnerku: "trochu to vadilo, to bych kecala, kdyby ne."
    Podsvícení se dá regulovat ve dvou úrovních, používal jsem jen tu slabší. Proti neznačkovým lampičkám to osvítí i spodní polovinu displeje. Na čtečce drži solidně, nicméně jsem ji pak cvakal na kožený obal, to mi přišlo lepší.
    Teda tak dlouhej text o jedný lampičce :-)
    Jo a bacha - nejsem nezaujatej, jsem z Palmknih :-)
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s lampickou Kandle by Ozeri II? jestli tim nebudu budit manzelku vedle v posteli, jak dlouho to vydrzi na baterku svitit a tak? dik.

Lampička ke čtečkám - - Palmknihy.cz
    http://www.palmknihy.cz/web/HW/lampicka-ke-cteckam-2024.htm
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MYSHAAK: Kradu na náš Facebook. (Vyjde navečer, jak se to podle FB mágů má) :-)
    Jestli toho zneužije Martin Lipert, tak mě fakt naštve :-)
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Pro odlehčení.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: ale krabici nevyhazovat, hodi se pri reklamaci :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    DARUMA: ano
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Jako kernel můžeš zkusit použít kernel-3.0.2-factory.img.gz
    a jako rootfs mmcblk0p1_3.0.2.zip.
    Obojí před použitím rozbalit !
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Nejdřív nabij Kindle na 100 %.
    Předpokládám, že jsi v adresáři s binárkou k3flasher-x86.bin a RAM kernelem a jsi přihlášen jako root (v Ubuntu "sudo su", jinde "su").
    Nejdřív si udělej zálohu (je to nadlouho): ./k3-backup.sh
    Restartuj připojený Kindle a drž přitom Volume-.
    Až se info chytne, můžeš tlačítko pustit.
    Pak flashni kernel:
    ./k3flasher-x86.bin mx35to2_mmc.bin program kernel [cesta k rozbalenému kernelu]
    Pak flashni kořenový oddíl (bude trvat dlouho):
    ./k3flasher-x86.bin mx35to2_mmc.bin program rootfs [cesta k rozbalenému obrazu]

Viz http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?p=2276965#post2276965
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Je mozne ze posledni model Kindle DX neumi wifi, ale pouze 3G??? To by byl ted gol.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: mym problemem je pomalost pri hodne knihach a vsech v collections.

potreboval bych konkretne vedet filenamy a idealne rovnou prikazovou radku toho kflasheru.. kdyztak posta pls

diky
    MINGHAO
    MINGHAO --- ---
    SILENT: Kite se zdá fungovat dobře. Sice moc nevím, jak ho ovládat, ale zprovoznil jsem přes něj vlastní spořič. Adresář jsem v rootu měl. Nevadí, nějak to pak zkusím vykoumat o během dlouhých zimních večerů...
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINGHAO: jinak ten kite se nainstaloval dobre? mozna to pak bude chtit restart, tim nic nezkazis
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINGHAO: ja to delam pres launchpad, protoze ten uz jsem tam mel, cili skitem uplne neporadim. ten adresar ma byt v rootu disku, kdyz to pripojiz pres USB, cili na setjne urovni jako treba documents (ale ne v nich).
    MINGHAO
    MINGHAO --- ---
    SILENT: Nějak jsem se nedostal k bodu číslo 5. "Kite will present you with a choice of two pseudo-documents for starting KPDFviewer." Nic mi nikde Kite nenabídl. Mohl bych požádat o detailnější instruktáž? Kde vytvořit ten adresář customupdates? Má se po tom Kindle restartovat? Kde to nabídne ty pseudo-documenty? Díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam