• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    INFLUENZA
    INFLUENZA --- ---
    ahoj, doporucte pls nejake svetlo pro kindle 3,
    nejlepe praha a levne :)
    dik
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GALENIUS: ja si zrovna dneska vyzvedl toto a za tu cenu taky spokojenost

NEW LEATHER 360° ROTATING CASE COVER ACCESSORY FOR KINDLE FIRE | eBay
    http://www.ebay.co.uk/itm/310530479657?var=610169079010&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    ULRIK: Já bral tohle pouzdro. A zatím max. spokojenost. Sice dražší než čína, ale...

Chytré elektro - Amazon Kindle Fire, černé kožené pouzdro (desky)
    http://www.chytreelektro.cz/chytreelektro/eshop/8-1-Tablety-prislusenstvi/0/5/45-Amazon-Kindle-Fire-pouzdro-cerne
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tak mi přišel krásný čínský koženkový obal na Kindle Fire HD
    7" PU Leather Flip Case Cover Stand for Amazon Kindle Fire HD Tablet PC Black | eBay
    http://www.ebay.com/itm/321032193419

A tradičně, spokojenost s čínskými dětičkami v neznačkových sweatshopech. Koženka je solidní, i když je mi jasné, že když budu pouzdro hodně používat jako stojan, rozlomí se (možná jsem měl objednat rovnou dvě či tři). Samotný Kindl je dobře chráněný, do pouzdra sednul bez jakéhokoliv násilí, otvory pro repráky plní funkci, stejně tak nikde není fail typu zakrytý konektor či kamera. Hodně mě překvapilo, že Kindle reaguje na odklopení víka a sám se aktivuje ze spánku.

Takže pokud hledáte laciný a funkční pouzdro...za cca kilo, můžu doporučit. Zatím...:)
    KRONDOL
    KRONDOL --- ---
    Vite nekdo jak na kindle fire dostat takove ty interaktivni knizky pro deti co se prodavaji na US amazonu?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    How to Easily Add Custom Fonts to Kindle Paperwhite – No Hacks | The eBook Reader Blog
    http://blog.the-ebook-reader.com/2013/01/06/how-to-easily-add-custom-fonts-to-kindle-paperwhite-no-hacks/
    DSMID
    DSMID --- ---
    HURDA
    HURDA --- ---
    Má někdo zkušenost s výměnou screeny u Kindle 3 (keyboard, WiFi)?

popřípadě tušíte aspoň jestli je to display s označením ED060SC7 (LF)
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Ještě jsem to nezkoušel, čekám až mi ten demo Kindle dorazí. Ale mám to nastudované z mobilereadu.
    HURDA
    HURDA --- ---
    ARIAEL: dej vedet jak si dopadl, hodne me to zajima
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: Hm a zkousels to? Znas nekoho kdo to zkousel? Asi do toho pujdu.. :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HURDA: Jeste nevim. Jeste to jde postou, dal jsem tam pomalou a levnou.
    Ale je to oznacene jako gift a jde to ze soukrome adresy na soukromovu adresu a jako pouzite darovane zbozi, takze uvidime.
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Tím se jen chrání proti tomu, aby jim to nevrátili experti, kteří to nedokážou flashnout. Poškozený kus v pohodě vyreklamuješ přes Paypal.
    Koukni na popis: new and sealed.
    SILENT
    SILENT --- ---
    ERGOSUM: to jako nebylo mysleny tak, ze mi ma ted kazdej majitel 3g v mobilu nebo kapesnim routeru psat odpoved ;)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SILENT: Od té doby, co mám kalesní 3G/WiFi router je mi mobil ve čtečce volný ;-)
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: asi jsem trapnej, ale me furt vic nez barva bere to 3g ;)
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    SILENT: No jestli udělají verzi na touch Kindly a bude to odladěný, tak se z Kindlů pro mě opět stává žhavý konkurent Cybooku. Ale doufám, že než budu potřebovat novou čtečku, tak se ještě nabídka přístrojů promění.

Navíc začínají vystrkovat růžky i barevné verze ...
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: to novy ui jeste neni, dlea se to prave kvuli touchscreen verzim, cili bych se opusteni nebal, vypadaji velmi aktivne. naopak predpokladam, ze ta nova verze na paperwhitu bude perfektni :)

Mimochodem, tusite nekdo, kdy se zacne do CR oficialne zasilat Paperwhite? Muzu to udelat pres pribuzny a jeste furt nevim, jestli preci jen ne Cybook HD, ale zacinam se klonit ke Kindlu.
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    SILENT: V tom módu to funguje. Ale mátlo mě proč to vypisuje hlášku i v módech, ve kterých to podporovaný není. Zkoušel sem nightbuild, ale žádnou zásadní změnu sem nenarazil. Je to fakt hodně podařenej kus soft a užitnou hodnotu K3 to posouvá zas okus dál. Škoda, že to neni úplně dotažený, ale snad než to opustí, kvůli zastaralosti to ještě někam posunou. Nicméně možnosti čtení PDF, reflow a přímá podpora EPUB mi přijdou jako fakt skvělá věc.
    HURDA
    HURDA --- ---
    ARIAEL: Zadrželi to celníci platil si DPH?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam