• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WITTGENSTEIN: Nojo, ja bych rad neco co koupim u nas
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SMOKY: Původní amazoní je boží. Jednou jsem to zaklapl a už nikdy jsem neměl potřebu kindle vyndávat. Magnetek je funkční, pouzdro elegantní, vydrží a navíc se vejde do všech kapes mých kabátů (což se tedy starý Bookeen s koženým pouzdrem nevešel.)

Amazon.com: Kindle Paperwhite Covers: Kindle Store
    http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=5499837011
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    KURE:
    SMOKY: Ja nechavam podsviceni permanentne zapnuty na 3%. Na vecer do postele je to tak akorat, pres den me to nijak nerusi a mam overene, ze to takhle vydrzi zhruba 3 tydny pri cteni tak pul hodky az hodku denne.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KURE: Supr, ve zhorsenejch svetelnejch podmnkach je to balzam na oci. Jak to je s vydrzi baterky to je otazka - mam ho 3 dny. Akorat to podsviceni neni uplne 100% rovnomerny, ale rusivy to pro mne neni.
    JEZZEK: Vypada dobre
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    SMOKY: ja mam tohle. Sice bylo o neco drazsi, ale prijde mi fakt luxusni. Krasne ten Kindle obepina, neni zbytecne tluste, je elegantni:
    Ultra Thin Smart PU Leather Case Cover for Amazon Kindle Paperwhite 3G WiFi | eBay
    http://www.ebay.com/itm/221157205915?var=520124966106&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
    KURE
    KURE --- ---
    SMOKY: ne :)
    ale povidej prehanej o tom podsviceni.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Doporucite naky dobry pouzdro na paperwhite ?
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: ok, to zni verohodne. me se to celkem netyka, protoze bych to resil pres pribuzne, ale znamenalo by to dalsi postovne a srani.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HURDA: Tak kindle dneska dorazil jak mel. Protoze jsem si sam na shipito vyplnoval caleni cover tak jsem tam napsal "Used Kindle - price 60$".
    A poslal jsem to za nejakych 7-10$ air mailem. Doslo to za 3 tydny zcela bez problemu na postu v trosku vetsi obalce, ani pri vydani nechteli podpis atd.
    Samozrejme platby navic veskere zadne, zadne clo ani DPH.
    BALONEK7
    BALONEK7 --- ---
    selzu@seznam.cz
    DSMID
    DSMID --- ---
    BALONEK7: Napište mi prosím svou emailovou adresu.
    BALONEK7
    BALONEK7 --- ---
    Byl bych vam moc vděčny,koupil jsem ji manželce k narozeninam a udělal ze sebe blb..Jsem od Nového Jičína .Poslal bych ji i poštou.
    děkuji
    DSMID
    DSMID --- ---
    BALONEK7: Taky jsem si ho objednal, jeden kus už přišel, další dva jsou na cestě.

Není to čtečka s reklamami, ale čtečka určená pro předvádění v obchodech. Přehráním firmwaru se z ní dá udělat normální čtečka bez reklam. Už jsem to jednou dělal, není to až tak složité, ale musíte mít správné nástroje a trochu se v této oblasti orientovat.

Pokud nevíte jak na to, byl bych ochotný vám ten firmware přehrát. Odkud jste ?
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Special offers (varianta s reklamami) se nebude do ČR dodávat nikdy, takže se odsud ani nebude dát reklamovat, bez ohledu na model.
    Příklad viz http://iwuweb.blogspot.cz/2011/08/rozbity-amazon-kindle-3.html
    BALONEK7
    BALONEK7 --- ---
    Dobrý den
    Objednal jsem si kindle 4 čtečku přes ebay.Neumím anglicky a tak se známým jsme to nějak provedli a zaplatili.Čtečka došla jenže ted jsme zjistili že je to nějaka demo.not for sale.Bohužel nějaka reklamní.Dočetl jsem se že to jde snad, když se nahraje novy firmware.Nevite nahodou jak to provest popř.kdo by mě to přehral?
    Děkuji moc
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: mas nejakej odkaz? ja slysel, ze s tim problem nebyl. ale dokazu si predstavit, ze by problem mohl byt, pokud ten model zatim vubec do cr nedodavaj.
    nicmene i kdyby tam byl rozdil 500, prijde mi to pres to nemecko vyhodnejsi, ac to neni jednorazove nejlevnejsi, takze to je trochu zbytecna debata.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Abys nebyl zklamaný. Vím o jenom případu, kdy se Čech pokoušel reklamovat special offers a bylo mu řečeno, že náhradní special offers jinam než do USA neposílají. Obávám se, že pohádka o tom, jak jsi se na stará kolena přestěhoval ze starých dobrých Spojených států do Česka, vyprávěná se silným českým přízvukem, na tom až tak moc nezmění.
    SILENT
    SILENT --- ---
    HURDA: poslou ti to, kam jim to nadiktujes. asi jako kdyz se prestehujes.
    HURDA
    HURDA --- ---
    SILENT: otazka je jestli ti poslou nahradni kus na adresu dovolene.

DSMID: nespojil jsme si NT a Non Touch - díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam