• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    DSMID
    DSMID --- ---
    KKRALIKK:
    Kompletní přehrání firmwaru je teď až směšně jednoduché.
    Existuje live CD/DVD/USB zvané Kubrick, které obsahuje vše potřebné a provede uživatele celým procesem.
    KKRALIKK
    KKRALIKK --- ---
    Zdravím, obracím se sem na radu od někoho kdo si trochu rozumí s firmwarem na Kindle. Kindle mi totiž zamrzl a nepomáhá ani jeho restart, Kindle po něm funguje tak 10 sekund. Četl jsem tady, že lze přeinstalovat firmware na Kindle určeném na výstavy na ten klasický. Takže bych se rád zeptal, jestli by to nějak nešlo provést i v tomto případě a nainstalovat do něj úplně nový firmware. Děkuji za odpovědi. E-mail: kralik.ik@gmail.com
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    Pouzivate GreaseMonkey a Kindle Library Powerpack pro hromadne mazani dokumentu z amazon personal documents?
    Dnes jsem nainstaloval a mam problem s tim, ze se mi zobrazuje pouze 15 polozek, ktere mohu hromadne smazat. Podle informace ve skriptu je nastavno, ze pocet polozek na strance muze byt az 10000..

Kindle Library Powerpack for Greasemonkey
    http://userscripts.org/scripts/show/130289

neresil jste to nekdo?

diky
    INFLUENZA
    INFLUENZA --- ---
    ARXIE: ok, ja som si este stale nezvykol ze nyx nieje kyberia :)
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    v ramci nyxu? nyx na tohle neni idealni, zaskoc na ebookforum.sk ;)
    INFLUENZA
    INFLUENZA --- ---
    AETHER: vzdyt tam nic neni! :)
    ja som myslel share forum
    INFLUENZA
    INFLUENZA --- ---
    hele, neni tu forum eknihy? (klidne i warez)
    pokud ne , nespravime? :)
    XAJA
    XAJA --- ---
    ešte k tej debate o sprievodcoch. pár máp mám stiahnutých odtiaľto. a v rámci možností kindla to celkom ujde. núdzové riešenie.
    eBookMaps: Maps for ebook readers, ebooks for free download
    http://www.ebookmaps.com/en/index.php
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    87HIGHFLYER: no zkusit se to muze, ale pochybuju ze se nekdo vubec ozve
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    87HIGHFLYER: v podstatě vždy Ti odpoví automat. Tím je Amazon pověstný.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    co napsat přímo do amazonu? určitě je tam možnost někoho kontaktovat v případě problému...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NVT: problem je ze muze byt zablokovana cela domena a ta blokace je na vyssi urovni nez to kde se posuzuje, jestli z takove adresy neco prijit muze.
    NVT
    NVT --- ---
    ANDY_WARHOL: Škoda.

FERRYH: To nedává smysl. Amazon za spam považuje absolutně každý mail, dokud ho nepovolím. Přijme soubory pouze z adres, u kterých výslovně uvedu, že z nich přijímat chci. A tu něco@centrum.cz jsem výslovně uvedl. Je to dokonce adresa uvedená v mé registraci na amazon.com.
    Ale pravda tedy je, že to chování webu amazon.com je taky takové -- řekněme -- svérázné i z hlediska uživatelského rozhraní, takže vyloučit nejde nic...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NVT: nemohu to bohuzel najit, ale obavam se, ze duvod je popsan v tomto prispevku FERRYH
    NVT
    NVT --- ---
    ALEXIS: Měl jsem povolenou adresu @vtm.cz už předtím. Přidal jsem něco@centrum.cz a to nezabralo. Přidal jsem něco@gmail.com a to funguje. Čili to nebude v tom, že by nefungovaly druhé adresy. Čili zjevně něco mezi centrum.cz a amazon.com.

VLASTIS: Nevím. Mně to via to něco@centrum.cz nefungovalo nikdy, ale zkusil jsem to před pár dny poprvé a každý den znovu to nezkouším. Ale díky za tip; zkusím to ještě, jestli to nebyl jen náhodný výpadek.

ANDY_WARHOL: To by bylo fajn.
    DIDGENAUT
    DIDGENAUT --- ---
    ALEXIS: super :-) vyřeším to asi tak
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    DIDGENAUT: afaik sa da i na amazone kupit kniha ako darcek - tlacitko "Give as a Gift" a potom sa da vybrat bud dodavka na e-mail svoj alebo toho, komu davas darcek a potom stiahnut cez USB
    DIDGENAUT
    DIDGENAUT --- ---
    Jak je to vlastně se zabezpečením knih zakoupených přes amazon? Potřeboval bych jednu knihu koupit, ale nemám přístup k účtu s možností elektronických plateb a ani přístup k WIFI (a tudíž ani registrovaný kindle). Kniha zakoupená přes někoho jiného půjde nejspíše přečíst jen na jeho kindlu, nebo je nějaká možnost, jak to vyřešit? díky za jakýkoliv tip
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    Ja bych se ani nedivil ze @centrum a take @atlas a podobne submajly, co patri k centru, nekdo zaradil na seznam spamovacich mailserveru ...
    Videli ste ted, co zaclo pred vanocema chodit komercnich spamu primo rizenych a rozeslavanych z centrum.cz? ja mam presmerovanej jeden mail @centrum na gmail a ten tyhle veci automaticky hazi do spamu, aniz bych to nejak ridil... a je jasne ze podobne se chovaj i jine mailove weby ... je jasne, ze drive nebo pozdeji se pak @centrum.cz a jeho aliasy dostanou na black list spamm serveru a predaj si ten black list mezi sebou dalsi servery. Ostatne pred par lety takhle dopadl i seznam.cz a trvalo pekne dlouho nez se ocistil...
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    NVT: funkce fungovalo to někdy? mám pocit,že centrum v těchto. dnech překopává servery..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam